Prețurile de închiriere ale proprietăților din Bacau (Bacău)

Prețurile imobiliarelor din Bacau, județul Bacău au urcat puternic în ultimele câteva luni. A avut loc o creștere puternică a prețurilor la chirii în acest oraș.

999,5 €
Preț mediu ultimele 6 luni
7,86 €
Preț/m² ultimele 6 luni
Preț mediu per m2

Prețul per m² din Bacau a urcat puternic în ultimele 6 luni. În Iunie, prețul mediu per m² a fost . În următoarea lună prețul per m² a urcat puternic la . Prețul pentru următoarele două luni (August, Septembrie) a urcat puternic cu 2147483647 %. Prețul per m² a urcat serios cu 329 % în ultimele două luni comparativ cu media precedentelor patru luni. Rezultatele au fost obținute comparând primele patru luni ale perioadei trecând de la un preț de 2,97 € per m² la 9,77 € în Octombrie, and Noiembrie.

Preț mediu

Prețul Bacau (localitate) a urcat puternic în ultimele 6 luni. În prima lună Iunie prețul mediu este . În timpul Iulie prețul a crescut serios până la . În aceste luni (August, Septembrie) prețul a urcat puternic cu 2147483647 % în comparație cu celelalte două luni. Bazându-ne pe analiza primelor patru prețuri și a ultimelor două luni - prețul mediu a crescut puternic cu 141 % în ultime două luni.

Preț mediu per dormitoare

Graficul care arată prețul mediu de închiriere pentru dormitoare arată că proprietățile cu 2 dormitoare sunt cele mai scumpe. La prețul de 975 € sunt cu 0 % mai scumpe decât prețul mediu din Bacau. Urmează proprietățile cu 3 la prețul mediu de 1.190 €. Proprietățile cu cel mai mare preț mediu au 4 dormitoare Prețul este cu 61 % mai scumpe decât media. Urmează proprietățile cu 1 dormitoare la prețul de 1.333 €.

În legătură cu valoarea medie per m², proprietățile cu 3 dormitoare sunt cele mai accesibile la costul de 7,39 € / m², cu o medie de 9,94 € / m² în Bacau. Proprietățile cu cea mai scumpă medie a prețurilor au 1 dormitoare. Sunt cu 19 % mai scumpe decât media urmate de proprietățile cu 2 dormitoare la prețul de 11,61 € / m².

Preț per tip de imobil

După prețul mediu per tip de proprietate în Bacau, "" la prețul 1.566 € este cu 61 % mai jos decât prețul mediu (975 €) din acest oraș.

Date de grafic
Preț mediu noiembrie
Preț mediu per m² noiembrie
Număr de proprietăți folosit în Bacau
Număr de proprietăți folosit în județul Bacău
975 €
9,94 €
80
122
** Datele de grafic cu date nule sunt din cauza lipsei de date suficiente pentru a determina o valoare plauzibilă.