Prețurile de închiriere ale proprietăților din Bragadiru (Ilfov)

Prețurile imobiliarelor din Bragadiru, județul Ilfov au urcat puternic în ultimele câteva luni. A avut loc o creștere puternică a prețurilor la chirii în acest oraș.

938,5 €
Preț mediu ultimele 6 luni
0,33 €
Preț/m² ultimele 6 luni
Preț mediu per m2

Prețul per m² din Bragadiru a urcat puternic în ultimele 6 luni. În Decembrie, prețul mediu per m² a fost . În următoarea lună prețul per m² a urcat puternic la . Prețul pentru următoarele două luni (Februarie, Martie) a urcat puternic cu 2147483647 %. Prețul per m² a coborât serios cu 0 % în ultimele două luni comparativ cu media precedentelor patru luni. Rezultatele au fost obținute comparând primele patru luni ale perioadei trecând de la un preț de 0,5 € per m² la în Aprilie, and Mai.

Preț mediu

Prețul Bragadiru (localitate) a scăzut în ultimele 6 luni. În prima lună Decembrie prețul mediu este 994 €. În Ianuarie acesta a rămas la 994 €. În aceste luni (Februarie, Martie) prețul a coborât serios cu 83 % în comparație cu precedentele două luni. Pe baza analizei prețurilor precedentelor patru luni și a ultimelor două luni putem afirma că prețul mediu a crescut cu 109 % în ultime două luni.

Preț mediu per dormitoare

Graficul prețurilor medii pentru dormitoare arată că proprietatea cu cel mai ieftin preț are 1 dormitoare. Este cu 2 % mai ieftină decât media de 972 € din Bragadiru. Pe baza valorilor dormitoare, proprietățile cu cele mai ieftine prețuri de închiriere sunt cele cu 1 dormitoare. Sunt cu 2 % mai accesibile decât media amintită.

Preț per tip de imobil

După prețul mediu per tip de proprietate în Bragadiru, "" la prețul 972 € este cu 2 % mai ridicat decât prețul mediu (993 €) din acest oraș.

Date de grafic
Preț mediu mai
Preț mediu per m² mai
Număr de proprietăți folosit în Bragadiru
Număr de proprietăți folosit în județul Ilfov
993 €
Date lipsă
0
324
** Datele de grafic cu date nule sunt din cauza lipsei de date suficiente pentru a determina o valoare plauzibilă.