Prețurile de închiriere ale proprietăților din Bragadiru (Ilfov)

Prețurile imobiliarelor din Bragadiru, județul Ilfov au urcat puternic în ultimele câteva luni. A avut loc o creștere puternică a prețurilor la chirii în acest oraș.

1.466 €
Preț mediu ultimele 6 luni
6,47 €
Preț/m² ultimele 6 luni
Preț mediu per m2

Prețul per m² din Bragadiru a urcat puternic în ultimele 6 luni. În Iunie, prețul mediu per m² a fost 5 €. În următoarea lună prețul a rămas tot5 € per m². Prețul pentru următoarele două luni (August, Septembrie) a urcat puternic cu 172 %. Prețul per m² a coborât serios cu 85 % în ultimele două luni comparativ cu media precedentelor patru luni. Rezultatele au fost obținute comparând primele patru luni ale perioadei trecând de la un preț de 6,81 € per m² la 5,78 € în Octombrie, and Noiembrie.

Preț mediu

Prețul Bragadiru (localitate) a urcat puternic în ultimele 6 luni. În prima lună Iunie prețul mediu este 999 €. În Iulie acesta a rămas la 999 €. În aceste luni (August, Septembrie) prețul a urcat puternic cu 278 % în comparație cu celelalte două luni. În ultimele două luni, prețul mediu a scăzut puternic în comparație cu precedentele patru de la 1.886,75 € la 624,5 € ceea ce înseamnă un procent de 33 % .

Preț mediu per dormitoare

Graficul prețurilor medii pentru dormitoare arată că proprietatea cu cel mai ieftin preț are 1 dormitoare. Este cu 0 % mai ieftină decât media de 637 € din Bragadiru. Pe baza valorilor dormitoare, proprietățile cu cele mai ieftine prețuri de închiriere sunt cele cu 1 dormitoare. Sunt cu 0 % mai accesibile decât media amintită.

În legătură cu prețurile medii per m² proprietățile cu 1 dormitoare sunt cu 0 % mai accesibile decât media de (6,78 € / m²) din Bragadiru. Proprietățile cu cel mai accesibil preț având în vedere numărul de dormitoare / m² sunt cele cu 1 dormitoare. Sunt cu 0 % mai ieftine decât media valorilor menționate anterior.

Preț per tip de imobil

În conformitate cu prețul mediu pe proprietate din Bragadiru putem vedea că cel mai accesibil tip de proprietate este "Apartament" la prețul de 637 €, este cu 0 % mai ieftin decât prețul mediu de (!PRECIO2!). "Apartament" are cel mai accesibil preț. Prețul este cu 0 % mai mic decât media prețurilor anterioare.

Conform prețului mediu per m² cel mai ieftin tip de proprietate este "Apartament cu un cost mediu de 6,78 € / m². "Apartament" cu un preț mediu de 6,78 € / m² are cel mai ieftin preț și se află în orașele mai puțin dezvoltate.

Date de grafic
Preț mediu noiembrie
Preț mediu per m² noiembrie
Număr de proprietăți folosit în Bragadiru
Număr de proprietăți folosit în județul Ilfov
637 €
6,78 €
36
1.774
** Datele de grafic cu date nule sunt din cauza lipsei de date suficiente pentru a determina o valoare plauzibilă.