Prețurile de închiriere ale proprietăților din Brasov (Brașov)

Prețurile imobiliarelor din Brasov, județul Brașov au coborât serios în ultimele câteva luni. A avut loc o scădere serioasă a prețurilor la chirii în acest oraș.

1.342,67 €
Preț mediu ultimele 6 luni
6,14 €
Preț/m² ultimele 6 luni
Preț mediu per m2

Prețul per m² din Brasov s-a ieftinit serios în ultimele 6 luni. În Aprilie, prețul mediu per m² a fost 7,36 €. În următoarea lună prețul a rămas tot7,39 € per m². Prețul pentru următoarele două luni (Iunie, Iulie) a scăzut serios cu 77 % în anterioarele două luni. Prețul per m² a coborât serios cu 82 % în ultimele două luni comparativ cu media precedentelor patru luni. Rezultatele au fost obținute comparând primele patru luni ale perioadei trecând de la un preț de 6,53 € per m² la 5,34 € în August, and Septembrie.

Preț mediu

Prețul Brasov (localitate) nu s-a schimbat deloc în ultimele 6 luni. În prima lună Aprilie prețul mediu este 1.291 €. În timpul Mai prețul a crescut serios până la 1.522 €. De-a lungul acestor luni (Iunie, Iulie) prețul nu s-a schimbat aproape deloc în comparație cu precedentele două luni de la 1.406,5 € la 1.436 €. În ultimele două luni, prețul mediu a scăzut puternic în comparație cu precedentele patru de la 1.421,25 € la 1.185,5 € ceea ce înseamnă un procent de 83 % .

Preț mediu per dormitoare

Graficul care arată prețul mediu de închiriere pentru dormitoare arată că proprietățile cu 2 dormitoare sunt cele mai scumpe. La prețul de 792 € sunt cu 11 % mai scumpe decât prețul mediu din Brasov. Urmează proprietățile cu 1 la prețul mediu de 1.721 €. Proprietățile cu cel mai mare preț mediu au 1 dormitoare Prețul este cu 117 % mai scumpe decât media. Urmează proprietățile cu 2 dormitoare la prețul de 878 €.

În legătură cu valoarea medie per m², proprietățile cu 1 dormitoare sunt cele mai accesibile la costul de 3 € / m², cu o medie de 5,61 € / m² în Brasov. Proprietățile cu cea mai accesibilă medie a prețurilor au 2 dormitoare. Sunt cu 11 % mai accesibile decât media urmate de proprietățile cu 1 dormitoare la un preț de 3 € / m².

Preț per tip de imobil

Graficul prețurilor medii de închiriere ilustrează "" ca fiind cel mai scump tip de proprietate. La un cost de 792 € este cu 10 % mai scump decât prețul mediu din Brasov. "Apartament" este al doilea cel mai accesibil tip de proprietate. Cel mai scump tip de proprietate este "Spațiu Comercial" urmat de "Apartament". La prețul de 878 € este cu 25 % mai scump decât prețul mediu.

Conform costului mediu per m², cel mai accesibil tip de proprietate ar fi Spațiu Comercial" cu un preț mediu de 3 € / m² urmat de "Apartament" la un cost de 5 € / m². "Apartament" este cel mai accesibil tip de proprietate la costul de 5 € / m² urmat de "Spațiu Comercial" cu un valoare medie de 3 € / m².

Date de grafic
Preț mediu septembrie
Preț mediu per m² septembrie
Număr de proprietăți folosit în Brasov
Număr de proprietăți folosit în județul Brașov
792 €
5,61 €
620
2.364
** Datele de grafic cu date nule sunt din cauza lipsei de date suficiente pentru a determina o valoare plauzibilă.
Alte localități din județul Brașov