Prețurile de închiriere ale proprietăților din Brasov (Brașov)

Prețurile imobiliarelor din Brasov, județul Brașov au coborât un pic în ultimele câteva luni. A avut loc o scădere a prețurilor la chirii în acest oraș.

1.001,33 €
Preț mediu ultimele 6 luni
7,57 €
Preț/m² ultimele 6 luni
Preț mediu per m2

Prețul per m² din Brasov s-a ieftinit în ultimele 6 luni. În Octombrie, prețul mediu per m² a fost 8,37 €. În următoarea lună prețul per m² s-a ieftinit la 7,25 €. Prețul pentru următoarele două luni (Decembrie, Ianuarie) a scăzut 90 % în anterioarele două luni. Prețul per m² a urcat cu 106 % în ultimele două luni comparativ cu media precedentelor patru luni. Rezultatele au fost obținute comparând primele patru luni ale perioadei trecând de la un preț de 7,42 € per m² la 7,88 € în Februarie, and Martie.

Preț mediu

Prețul Brasov (localitate) a urcat puternic în ultimele 6 luni. În prima lună Octombrie prețul mediu este 707 €. În timpul Noiembrie prețul a crescut serios până la 963 €. În aceste luni (Decembrie, Ianuarie) prețul a urcat puternic cu 142 % în comparație cu celelalte două luni. În ultimele două luni, prețul mediu nu s-a schimbat aproape deloc în comparație cu media valorilor precedente trecând de la 1.011,5 € la 981 € între Februarie și Martie

Preț mediu per dormitoare

Graficul care arată prețul mediu de închiriere pentru dormitoare arată că proprietățile cu 2 dormitoare sunt cele mai accesibile. La prețul de 964 € sunt cu 34 % mai ieftine decât prețul mediu din Brasov. Proprietățile cu cel mai mare preț mediu au 1 dormitoare Prețul este cu 71 % mai scumpe decât media. Urmează proprietățile cu 4 dormitoare la prețul de 973 €.

În legătură cu valoarea medie per m², proprietățile cu 4 dormitoare sunt cele mai accesibile la costul de 6,29 € / m², cu o medie de 7,73 € / m² în Brasov. Proprietățile cu cea mai scumpă medie a prețurilor au 1 dormitoare. Sunt cu 101 % mai scumpe decât media urmate de proprietățile cu 2 dormitoare la prețul de 8,68 € / m².

Preț per tip de imobil

Graficul prețurilor medii de închiriere ilustrează "Apartament" ca fiind cel mai ieftin tip de proprietate. La un cost de 964 € este cu 40 % mai accesibil decât prețul mediu din Brasov. "" este al doilea cel mai accesibil tip de proprietate. Cel mai scump tip de proprietate este "Casă" urmat de "". La prețul de 860 € este cu 159 % mai scump decât prețul mediu.

Conform costului mediu per m², cel mai accesibil tip de proprietate ar fi Apartament" cu un preț mediu de 7,43 € / m² urmat de "Casă" la un cost de 8,62 € / m². "Casă" este cel mai scump tip de proprietate la costul de 8,62 € / m² urmat de "Apartament" cu o valoare medie de 7,43 € / m².

Date de grafic
Preț mediu martie
Preț mediu per m² martie
Număr de proprietăți folosit în Brasov
Număr de proprietăți folosit în județul Brașov
964 €
7,73 €
3.528
4.120
** Datele de grafic cu date nule sunt din cauza lipsei de date suficiente pentru a determina o valoare plauzibilă.
Alte localități din județul Brașov