Prețurile de închiriere ale proprietăților din Brasov (Brașov)

Prețurile imobiliarelor din Brasov, județul Brașov au urcat puternic în ultimele câteva luni. A avut loc o creștere puternică a prețurilor la chirii în acest oraș.

812 €
Preț mediu ultimele 6 luni
7,41 €
Preț/m² ultimele 6 luni
Preț mediu per m2

Prețul per m² din Brasov a urcat puternic în ultimele 6 luni. În Iulie, prețul mediu per m² a fost 6,11 €. În următoarea lună prețul per m² a urcat la 7 €. Prețul pentru următoarele două luni (Septembrie, Octombrie) a urcat puternic cu 130 %. Prețul per m² nu s-a schimbat aproape deloc în ultimele două luni vis-a-vis de media precedentelor patru luni schimbându-se de la un preț de 7,53 € per m² la 7,16 € în Noiembrie, and Decembrie.

Preț mediu

Prețul Brasov (localitate) nu s-a schimbat deloc în ultimele 6 luni. Prețul mediu pentru Iulie este 795 €. În timpul August prețul a scăzut la 692 €. În aceste luni (Septembrie, Octombrie) prețul a coborât 93 % în comparație cu precedentele două luni. Bazându-ne pe analiza primelor patru prețuri și a ultimelor două luni - prețul mediu a crescut puternic cu 139 % în ultime două luni.

Preț mediu per dormitoare

Graficul care arată prețul mediu de închiriere pentru dormitoare arată că proprietățile cu 2 dormitoare sunt cele mai accesibile. La prețul de 1.032 € sunt cu 44 % mai ieftine decât prețul mediu din Brasov. Proprietățile cu cel mai mare preț mediu au 1 dormitoare Prețul este cu 87 % mai scumpe decât media. Urmează proprietățile cu 4 dormitoare la prețul de 1.064 €.

În legătură cu valoarea medie per m², proprietățile cu 4 dormitoare sunt cele mai accesibile la costul de 6,7 € / m², cu o medie de 7,08 € / m² în Brasov. Proprietățile cu cea mai scumpă medie a prețurilor au 1 dormitoare. Sunt cu 33 % mai scumpe decât media urmate de proprietățile cu 3 dormitoare la prețul de 7,11 € / m².

Preț per tip de imobil

Graficul prețurilor medii de închiriere ilustrează "Apartament" ca fiind cel mai ieftin tip de proprietate. La un cost de 1.032 € este cu 47 % mai accesibil decât prețul mediu din Brasov. "" este al doilea cel mai accesibil tip de proprietate. Cel mai scump tip de proprietate este "Spațiu pentru Birou" urmat de "Casă". La prețul de 1.056 € este cu 65 % mai scump decât prețul mediu.

Conform costului mediu per m², cel mai accesibil tip de proprietate ar fi Casă" cu un preț mediu de 6,56 € / m² urmat de "Apartament" la un cost de 6,93 € / m². "Spațiu pentru Birou" este cel mai scump tip de proprietate la costul de 8,33 € / m² urmat de "Apartament" cu o valoare medie de 6,93 € / m².

Date de grafic
Preț mediu decembrie
Preț mediu per m² decembrie
Număr de proprietăți folosit în Brasov
Număr de proprietăți folosit în județul Brașov
1.032 €
7,08 €
1.916
2.402
** Datele de grafic cu date nule sunt din cauza lipsei de date suficiente pentru a determina o valoare plauzibilă.
Alte localități din județul Brașov