Prețurile de închiriere ale proprietăților din Brasov (Brașov)

Prețurile imobiliarelor din Brasov, județul Brașov au coborât serios în ultimele câteva luni. A avut loc o scădere serioasă a prețurilor la chirii în acest oraș.

1.033,83 €
Preț mediu ultimele 6 luni
5,52 €
Preț/m² ultimele 6 luni
Preț mediu per m2

Prețul per m² din Brasov s-a ieftinit serios în ultimele 6 luni. În Decembrie, prețul mediu per m² a fost 8,21 €. În următoarea lună prețul per m² s-a ieftinit drastic la 5 €. Prețul pentru următoarele două luni (Februarie, Martie) a scăzut serios cu 76 % în anterioarele două luni. Prețul per m² a coborât cu 85 % în ultimele două luni comparativ cu media anterioarelor patru luni. Rezultatele au fost obținute comparând primele patru luni ale perioadei trecând de la un preț de 5,8 € per m² la 4,94 € în Aprilie, and Mai.

Preț mediu

Prețul Brasov (localitate) a urcat în ultimele 6 luni. În prima lună Decembrie prețul mediu este 923 €. În timpul Ianuarie prețul a crescut serios până la 1.545 €. De-a lungul acestor luni (Februarie, Martie) prețul nu s-a schimbat aproape deloc în comparație cu precedentele două luni de la 1.234 € la 1.184 €. În ultimele două luni, prețul mediu a scăzut puternic în comparație cu precedentele patru de la 1.209 € la 683,5 € ceea ce înseamnă un procent de 57 % .

Preț mediu per dormitoare

Graficul care arată prețul mediu de închiriere pentru dormitoare arată că proprietățile cu 2 dormitoare sunt cele mai scumpe. La prețul de 838 € sunt cu 4 % mai scumpe decât prețul mediu din Brasov. Urmează proprietățile cu 1 la prețul mediu de 1.705 €. Proprietățile cu cel mai mare preț mediu au 1 dormitoare Prețul este cu 103 % mai scumpe decât media. Urmează proprietățile cu 2 dormitoare la prețul de 870 €.

Preț per tip de imobil

După prețul mediu per tip de proprietate în Brasov, "" la prețul 870 € este cu 4 % mai jos decât prețul mediu (838 €) din acest oraș.

Date de grafic
Preț mediu mai
Preț mediu per m² mai
Număr de proprietăți folosit în Brasov
Număr de proprietăți folosit în județul Brașov
838 €
5,88 €
84
1.070
** Datele de grafic cu date nule sunt din cauza lipsei de date suficiente pentru a determina o valoare plauzibilă.
Alte localități din județul Brașov