Prețurile de închiriere ale proprietăților din Buzau (Buzău)

Prețurile imobiliarelor din Buzau, județul Buzău au urcat puternic în ultimele câteva luni. A avut loc o creștere puternică a prețurilor la chirii în acest oraș.

959,17 €
Preț mediu ultimele 6 luni
13,67 €
Preț/m² ultimele 6 luni
Preț mediu per m2

Prețul per m² din Buzau a urcat puternic în ultimele 6 luni. În Iunie, prețul mediu per m² a fost 8 €. În următoarea lună prețul per m² a urcat puternic la 21 €. În următoarele două luni (August, Septembrie) prețul a urcat 107 % de la 14,5 € la 15,5 € per m². Prețul per m² a coborât serios cu 73 % în ultimele două luni comparativ cu media precedentelor patru luni. Rezultatele au fost obținute comparând primele patru luni ale perioadei trecând de la un preț de 15 € per m² la 11 € în Octombrie, and Noiembrie.

Preț mediu

Prețul Buzau (localitate) nu s-a schimbat deloc în ultimele 6 luni. În prima lună Iunie prețul mediu este 966 €. În Iulie acesta a rămas la 971 €. De-a lungul acestor luni (August, Septembrie) prețul nu s-a schimbat aproape deloc în comparație cu precedentele două luni de la 968,5 € la 944 €. În ultimele două luni, prețul mediu nu s-a schimbat aproape deloc în comparație cu media valorilor precedente trecând de la 956,25 € la 965 € între Octombrie și Noiembrie

Preț mediu per dormitoare

Graficul prețurilor medii pentru dormitoare arată că proprietatea cu cel mai scump preț are 1 dormitoare. Este cu 40 % mai scump decât media de 1.394 € din Buzau. Pe baza valorilor dormitoare, proprietățile cu cele mai scumpe prețuri de închiriere sunt cele cu 1 dormitoare. Sunt cu 40 % mai scumpe decât media amintită.

Preț per tip de imobil

După prețul mediu per tip de proprietate în Buzau, "" la prețul 1.394 € este cu 40 % mai jos decât prețul mediu (999 €) din acest oraș.

Date de grafic
Preț mediu noiembrie
Preț mediu per m² noiembrie
Număr de proprietăți folosit în Buzau
Număr de proprietăți folosit în județul Buzău
999 €
10 €
122
122
** Datele de grafic cu date nule sunt din cauza lipsei de date suficiente pentru a determina o valoare plauzibilă.