Prețurile de închiriere ale proprietăților din Buzau (Buzău)

Prețurile imobiliarelor din Buzau, județul Buzău au coborât serios în ultimele câteva luni. A avut loc o scădere serioasă a prețurilor la chirii în acest oraș.

961 €
Preț mediu ultimele 6 luni
15,33 €
Preț/m² ultimele 6 luni
Preț mediu per m2

Prețul per m² din Buzau s-a ieftinit serios în ultimele 6 luni. În August, prețul mediu per m² a fost 19 €. În următoarea lună prețul per m² s-a ieftinit drastic la 16 €. Prețul pentru următoarele două luni (Octombrie, Noiembrie) a scăzut serios cu 74 % în anterioarele două luni. Prețul per m² nu s-a schimbat aproape deloc în ultimele două luni vis-a-vis de media precedentelor patru luni schimbându-se de la un preț de 15,25 € per m² la 15,5 € în Decembrie, and Ianuarie.

Preț mediu

Prețul Buzau (localitate) nu s-a schimbat deloc în ultimele 6 luni. În prima lună August prețul mediu este 937 €. În Septembrie acesta a rămas la 955 €. De-a lungul acestor luni (Octombrie, Noiembrie) prețul nu s-a schimbat aproape deloc în comparație cu precedentele două luni de la 946 € la 967,5 €. În ultimele două luni, prețul mediu nu s-a schimbat aproape deloc în comparație cu media valorilor precedente trecând de la 956,75 € la 969,5 € între Decembrie și Ianuarie

Preț mediu per dormitoare

Graficul prețurilor medii pentru dormitoare arată că proprietatea cu cel mai scump preț are 1 dormitoare. Este cu 45 % mai scump decât media de 1.414 € din Buzau. Pe baza valorilor dormitoare, proprietățile cu cele mai scumpe prețuri de închiriere sunt cele cu 1 dormitoare. Sunt cu 45 % mai scumpe decât media amintită.

Preț per tip de imobil

După prețul mediu per tip de proprietate în Buzau, "" la prețul 1.414 € este cu 45 % mai jos decât prețul mediu (972 €) din acest oraș.

Date de grafic
Preț mediu ianuarie
Preț mediu per m² ianuarie
Număr de proprietăți folosit în Buzau
Număr de proprietăți folosit în județul Buzău
972 €
22 €
142
142
** Datele de grafic cu date nule sunt din cauza lipsei de date suficiente pentru a determina o valoare plauzibilă.