Prețurile de închiriere ale proprietăților din Decebal (Satu Mare)

Prețurile imobiliarelor din Decebal, județul Satu Mare au coborât serios în ultimele câteva luni. A avut loc o scădere serioasă a prețurilor la chirii în acest oraș.

626 €
Preț mediu ultimele 6 luni
6,99 €
Preț/m² ultimele 6 luni
Preț mediu per m2

Prețul per m² din Decebal s-a ieftinit serios în ultimele 6 luni. În Septembrie, prețul mediu per m² a fost 7,49 €. În următoarea lună prețul per m² s-a ieftinit la 7 €. Prețul pentru următoarele două luni (Noiembrie, Decembrie) a scăzut serios cu 41 % în anterioarele două luni. Prețul per m² a urcat serios cu 141 % în ultimele două luni comparativ cu media precedentelor patru luni. Rezultatele au fost obținute comparând primele patru luni ale perioadei trecând de la un preț de 5,12 € per m² la 7,23 € în Ianuarie, and Februarie.

Preț mediu

Prețul Decebal (localitate) a scăzut în ultimele 6 luni. În prima lună Septembrie prețul mediu este 569 €. În timpul Octombrie prețul a crescut serios până la 670 €. În aceste luni (Noiembrie, Decembrie) prețul a coborât serios cu 54 % în comparație cu precedentele două luni. Bazându-ne pe analiza primelor patru prețuri și a ultimelor două luni - prețul mediu a crescut puternic cu 128 % în ultime două luni.

Preț mediu per dormitoare

Graficul prețurilor medii pentru dormitoare arată că proprietatea cu cel mai scump preț are 1 dormitoare. Este cu 2 % mai scump decât media de 663 € din Decebal. Pe baza valorilor dormitoare, proprietățile cu cele mai scumpe prețuri de închiriere sunt cele cu 1 dormitoare. Sunt cu 2 % mai scumpe decât media amintită.

Preț per tip de imobil

După prețul mediu per tip de proprietate în Decebal, "" la prețul 663 € este cu 2 % mai jos decât prețul mediu (650 €) din acest oraș.

Date de grafic
Preț mediu februarie
Preț mediu per m² februarie
Număr de proprietăți folosit în Decebal
Număr de proprietăți folosit în județul Satu Mare
650 €
7,46 €
316
180
** Datele de grafic cu date nule sunt din cauza lipsei de date suficiente pentru a determina o valoare plauzibilă.