Prețurile de închiriere ale proprietăților din Decebal (Satu Mare)

Prețurile imobiliarelor din Decebal, județul Satu Mare nu s-au schimbat aproape deloc în ultimele câteva luni. Prețurilor chiriilor din acest oraș aproape că nu s-au schimbat deloc.

635,5 €
Preț mediu ultimele 6 luni
7,29 €
Preț/m² ultimele 6 luni
Preț mediu per m2

Prețul per m² din Decebal nu s-a schimbat în ultimele 6 luni. În Mai, prețul mediu per m² a fost 5 €. În următoarea lună prețul per m² s-a ieftinit drastic la . Prețul pentru următoarele două luni (Iulie, August) a urcat puternic cu 152 %. Prețul per m² a urcat serios cu 263 % în ultimele două luni comparativ cu media precedentelor patru luni. Rezultatele au fost obținute comparând primele patru luni ale perioadei trecând de la un preț de 3,15 € per m² la 8,29 € în Septembrie, and Octombrie.

Preț mediu

Prețul Decebal (localitate) a coborât drastic în ultimele 6 luni. Prețul mediu pentru Mai este 668 €. În timpul Iunie prețul a scăzut puternic până la . În aceste luni (Iulie, August) prețul a coborât serios cu 84 % în comparație cu precedentele două luni. Bazându-ne pe analiza primelor patru prețuri și a ultimelor două luni - prețul mediu a crescut puternic cu 213 % în ultime două luni.

Preț mediu per dormitoare

Graficul prețurilor medii pentru dormitoare arată că proprietatea cu cel mai scump preț are 1 dormitoare. Este cu 8 % mai scump decât media de 657 € din Decebal. Pe baza valorilor dormitoare, proprietățile cu cele mai scumpe prețuri de închiriere sunt cele cu 1 dormitoare. Sunt cu 8 % mai scumpe decât media amintită.

Preț per tip de imobil

După prețul mediu per tip de proprietate în Decebal, "" la prețul 657 € este cu 8 % mai jos decât prețul mediu (608 €) din acest oraș.

Date de grafic
Preț mediu octombrie
Preț mediu per m² octombrie
Număr de proprietăți folosit în Decebal
Număr de proprietăți folosit în județul Satu Mare
608 €
9,5 €
112
78
** Datele de grafic cu date nule sunt din cauza lipsei de date suficiente pentru a determina o valoare plauzibilă.