Prețurile de închiriere ale proprietăților din Giroc (Timiș)

Prețurile imobiliarelor din Giroc, județul Timiș au urcat puternic în ultimele câteva luni. A avut loc o creștere puternică a prețurilor la chirii în acest oraș.

2.260,67 €
Preț mediu ultimele 6 luni
14,97 €
Preț/m² ultimele 6 luni
Preț mediu per m2

Prețul per m² din Giroc a urcat puternic în ultimele 6 luni. În Noiembrie, prețul mediu per m² a fost 6,6 €. În următoarea lună prețul a rămas tot6,6 € per m². Prețul pentru următoarele două luni (Ianuarie, Februarie) a urcat puternic cu 232 %. Prețul per m² a urcat serios cu 210 % în ultimele două luni comparativ cu media precedentelor patru luni. Rezultatele au fost obținute comparând primele patru luni ale perioadei trecând de la un preț de 10,95 € per m² la 23 € în Martie, and Aprilie.

Preț mediu

Prețul Giroc (localitate) a urcat puternic în ultimele 6 luni. În prima lună Noiembrie prețul mediu este 1.050 €. În Decembrie acesta a rămas la 1.050 €. În aceste luni (Ianuarie, Februarie) prețul a urcat puternic cu 215 % în comparație cu celelalte două luni. Bazându-ne pe analiza primelor patru prețuri și a ultimelor două luni - prețul mediu a crescut puternic cu 210 % în ultime două luni.

Preț mediu per dormitoare

Graficul prețurilor medii pentru dormitoare arată că proprietatea cu cel mai ieftin preț are 1 dormitoare. Este cu 1 % mai ieftină decât media de 3.446 € din Giroc. Pe baza valorilor dormitoare, proprietățile cu cele mai ieftine prețuri de închiriere sunt cele cu 1 dormitoare. Sunt cu 1 % mai accesibile decât media amintită.

În legătură cu prețurile medii per m² proprietățile cu 1 dormitoare sunt cu 26 % mai accesibile decât media de (17 € / m²) din Giroc. Proprietățile cu cel mai accesibil preț având în vedere numărul de dormitoare / m² sunt cele cu 1 dormitoare. Sunt cu 26 % mai ieftine decât media valorilor menționate anterior.

Preț per tip de imobil

Graficul prețurilor medii de închiriere ilustrează "Teren" ca fiind cel mai ieftin tip de proprietate. La un cost de 3.470 € este cu 1 % mai accesibil decât prețul mediu din Giroc. "Apartament" este al doilea cel mai accesibil tip de proprietate. Cel mai accesibil tip de proprietate este "Apartament" urmat de "Teren". La prețul de 3.426 € este cu 1 % mai ieftin decât prețul mediu.

Conform costului mediu per m², cel mai accesibil tip de proprietate ar fi Teren" cu un preț mediu de 12 € / m² urmat de "Apartament" la un cost de 17 € / m². "Apartament" este cel mai accesibil tip de proprietate la costul de 17 € / m² urmat de "Teren" cu un valoare medie de 12 € / m².

Date de grafic
Preț mediu aprilie
Preț mediu per m² aprilie
Număr de proprietăți folosit în Giroc
Număr de proprietăți folosit în județul Timiș
3.470 €
23 €
24
78
** Datele de grafic cu date nule sunt din cauza lipsei de date suficiente pentru a determina o valoare plauzibilă.
Alte localități din județul Timiș