Prețurile de închiriere ale proprietăților din Iasi (Iași)

Prețurile imobiliarelor din Iasi, județul Iași nu s-au schimbat aproape deloc în ultimele câteva luni. Prețurilor chiriilor din acest oraș aproape că nu s-au schimbat deloc.

925,83 €
Preț mediu ultimele 6 luni
8,52 €
Preț/m² ultimele 6 luni
Preț mediu per m2

Prețul per m² din Iasi nu s-a schimbat în ultimele 6 luni. În Octombrie, prețul mediu per m² a fost 8,21 €. În următoarea lună prețul per m² a urcat la 9,18 €. În următoarele două luni (Decembrie, Ianuarie) prețul a rămas la fel, schimbându-se de la 8,69 € la 8,78 € per m². Prețul per m² a coborât cu 93 % în ultimele două luni comparativ cu media anterioarelor patru luni. Rezultatele au fost obținute comparând primele patru luni ale perioadei trecând de la un preț de 8,74 € per m² la 8,1 € în Februarie, and Martie.

Preț mediu

Prețul Iasi (localitate) a urcat puternic în ultimele 6 luni. În prima lună Octombrie prețul mediu este 784 €. În timpul Noiembrie prețul a crescut serios până la 1.144 €. În aceste luni (Decembrie, Ianuarie) prețul a urcat în medie de la 964 € to 1.072,5 €. În ultimele două luni, prețul mediu a scăzut puternic în comparație cu precedentele patru de la 1.018,25 € la 741 € ceea ce înseamnă un procent de 73 % .

Preț mediu per dormitoare

Graficul care arată prețul mediu de închiriere pentru dormitoare arată că proprietățile cu 2 dormitoare sunt cele mai accesibile. La prețul de 764 € sunt cu 38 % mai ieftine decât prețul mediu din Iasi. Proprietățile cu cel mai mare preț mediu au 1 dormitoare Prețul este cu 113 % mai scumpe decât media. Urmează proprietățile cu 3 dormitoare la prețul de 1.154 €.

În legătură cu valoarea medie per m², proprietățile cu 4 dormitoare sunt cele mai accesibile la costul de 7,25 € / m², cu o medie de 8,06 € / m² în Iasi. Proprietățile cu cea mai scumpă medie a prețurilor au 1 dormitoare. Sunt cu 36 % mai scumpe decât media urmate de proprietățile cu 3 dormitoare la prețul de 8,08 € / m².

Preț per tip de imobil

Graficul prețurilor medii de închiriere ilustrează "Apartament" ca fiind cel mai ieftin tip de proprietate. La un cost de 764 € este cu 28 % mai accesibil decât prețul mediu din Iasi. "Garsonieră" este al doilea cel mai accesibil tip de proprietate. Cel mai scump tip de proprietate este "Casă" urmat de "Garsonieră". La prețul de 841 € este cu 41 % mai scump decât prețul mediu.

Conform costului mediu per m², cel mai accesibil tip de proprietate ar fi Garsonieră" cu un preț mediu de 6 € / m² urmat de "Apartament" la un cost de 8,06 € / m². "Casă" este cel mai scump tip de proprietate la costul de 9,87 € / m² urmat de "Apartament" cu o valoare medie de 8,06 € / m².

Date de grafic
Preț mediu martie
Preț mediu per m² martie
Număr de proprietăți folosit în Iasi
Număr de proprietăți folosit în județul Iași
764 €
8,06 €
616
850
** Datele de grafic cu date nule sunt din cauza lipsei de date suficiente pentru a determina o valoare plauzibilă.
Alte localități din județul Iași