Prețurile de închiriere ale proprietăților din Iasi (Iași)

Prețurile imobiliarelor din Iasi, județul Iași au urcat puternic în ultimele câteva luni. A avut loc o creștere puternică a prețurilor la chirii în acest oraș.

957,17 €
Preț mediu ultimele 6 luni
7,66 €
Preț/m² ultimele 6 luni
Preț mediu per m2

Prețul per m² din Iasi a urcat puternic în ultimele 6 luni. În Mai, prețul mediu per m² a fost 6,72 €. În următoarea lună prețul per m² a urcat puternic la 9,54 €. Prețul pentru următoarele două luni (Iulie, August) a scăzut 92 % în anterioarele două luni. Prețul per m² a coborât cu 95 % în ultimele două luni comparativ cu media anterioarelor patru luni. Rezultatele au fost obținute comparând primele patru luni ale perioadei trecând de la un preț de 7,79 € per m² la 7,4 € în Septembrie, and Octombrie.

Preț mediu

Prețul Iasi (localitate) a scăzut în ultimele 6 luni. Prețul în Mai este 1.060 €, dar a crescut în Iunie până la 1.165 € . În aceste luni (Iulie, August) prețul a coborât 87 % în comparație cu precedentele două luni. În ultimele două luni, prețul mediu a scăzut puternic în comparație cu precedentele patru de la 1.041,75 € la 788 € ceea ce înseamnă un procent de 76 % .

Preț mediu per dormitoare

Graficul prețurilor medii pentru dormitoare arată că proprietatea cu cel mai ieftin preț are 1 dormitoare. Este cu 0 % mai ieftină decât media de 784 € din Iasi. Pe baza valorilor dormitoare, proprietățile cu cele mai ieftine prețuri de închiriere sunt cele cu 1 dormitoare. Sunt cu 0 % mai accesibile decât media amintită.

În legătură cu prețurile medii per m² proprietățile cu 1 dormitoare sunt cu 0 % mai accesibile decât media de (8,21 € / m²) din Iasi. Proprietățile cu cel mai accesibil preț având în vedere numărul de dormitoare / m² sunt cele cu 1 dormitoare. Sunt cu 0 % mai ieftine decât media valorilor menționate anterior.

Preț per tip de imobil

În conformitate cu prețul mediu pe proprietate din Iasi putem vedea că cel mai accesibil tip de proprietate este "Apartament" la prețul de 784 €, este cu 0 % mai ieftin decât prețul mediu de (!PRECIO2!). "Apartament" are cel mai accesibil preț. Prețul este cu 0 % mai mic decât media prețurilor anterioare.

Conform prețului mediu per m² cel mai ieftin tip de proprietate este "Apartament cu un cost mediu de 8,21 € / m². "Apartament" cu un preț mediu de 8,21 € / m² are cel mai ieftin preț și se află în orașele mai puțin dezvoltate.

Date de grafic
Preț mediu octombrie
Preț mediu per m² octombrie
Număr de proprietăți folosit în Iasi
Număr de proprietăți folosit în județul Iași
784 €
8,21 €
2.462
2.844
** Datele de grafic cu date nule sunt din cauza lipsei de date suficiente pentru a determina o valoare plauzibilă.
Alte localități din județul Iași