Prețurile de închiriere ale proprietăților din Iasi (Iași)

Prețurile imobiliarelor din Iasi, județul Iași au urcat puternic în ultimele câteva luni. A avut loc o creștere puternică a prețurilor la chirii în acest oraș.

1.040,2 €
Preț mediu ultimele 6 luni
7,61 €
Preț/m² ultimele 6 luni
Preț mediu per m2

Prețul per m² din Iasi a urcat puternic în ultimele 6 luni. În Martie, prețul mediu per m² a fost . În următoarea lună prețul per m² a urcat puternic la 6,91 €. Prețul pentru următoarele două luni (Mai, Iunie) a urcat puternic cu 235 %. Prețul per m² a urcat serios cu 129 % în ultimele două luni comparativ cu media precedentelor patru luni. Rezultatele au fost obținute comparând primele patru luni ale perioadei trecând de la un preț de 5,79 € per m² la 7,45 € în Iulie, and August.

Preț mediu

Prețul Iasi (localitate) a urcat puternic în ultimele 6 luni. În prima lună Martie prețul mediu este . În timpul Aprilie prețul a crescut serios până la 1.034 €. În aceste luni (Mai, Iunie) prețul a urcat puternic cu 215 % în comparație cu celelalte două luni. Bazându-ne pe analiza primelor patru prețuri și a ultimelor două luni - prețul mediu a crescut puternic cu 119 % în ultime două luni.

Preț mediu per dormitoare

Graficul prețurilor medii pentru dormitoare arată că proprietatea cu cel mai ieftin preț are 1 dormitoare. Este cu 0 % mai ieftină decât media de 889 € din Iasi. Pe baza valorilor dormitoare, proprietățile cu cele mai ieftine prețuri de închiriere sunt cele cu 1 dormitoare. Sunt cu 0 % mai accesibile decât media amintită.

În legătură cu prețurile medii per m² proprietățile cu 1 dormitoare sunt cu 0 % mai accesibile decât media de (7 € / m²) din Iasi. Proprietățile cu cel mai accesibil preț având în vedere numărul de dormitoare / m² sunt cele cu 1 dormitoare. Sunt cu 0 % mai ieftine decât media valorilor menționate anterior.

Preț per tip de imobil

În conformitate cu prețul mediu pe proprietate din Iasi putem vedea că cel mai accesibil tip de proprietate este "Apartament" la prețul de 889 €, este cu 0 % mai ieftin decât prețul mediu de (!PRECIO2!). "Apartament" are cel mai accesibil preț. Prețul este cu 0 % mai mic decât media prețurilor anterioare.

Conform prețului mediu per m² cel mai ieftin tip de proprietate este "Apartament cu un cost mediu de 7 € / m². "Apartament" cu un preț mediu de 7 € / m² are cel mai ieftin preț și se află în orașele mai puțin dezvoltate.

Date de grafic
Preț mediu august
Preț mediu per m² august
Număr de proprietăți folosit în Iasi
Număr de proprietăți folosit în județul Iași
889 €
7 €
3.646
3.814
** Datele de grafic cu date nule sunt din cauza lipsei de date suficiente pentru a determina o valoare plauzibilă.
Alte localități din județul Iași