Prețurile de închiriere ale proprietăților din Oradea (Bihor)

Prețurile imobiliarelor din Oradea, județul Bihor au urcat puternic în ultimele câteva luni. A avut loc o creștere puternică a prețurilor la chirii în acest oraș.

1.468,83 €
Preț mediu ultimele 6 luni
5,6 €
Preț/m² ultimele 6 luni
Preț mediu per m2

Prețul per m² din Oradea a urcat puternic în ultimele 6 luni. În Ianuarie, prețul mediu per m² a fost 4 €. În următoarea lună prețul per m² a urcat puternic la 5,92 €. Prețul pentru următoarele două luni (Martie, Aprilie) a urcat puternic cu 126 %. Prețul per m² nu s-a schimbat aproape deloc în ultimele două luni vis-a-vis de media precedentelor patru luni schimbându-se de la un preț de 5,61 € per m² la 5,57 € în Mai, and Iunie.

Preț mediu

Prețul Oradea (localitate) a urcat puternic în ultimele 6 luni. În prima lună Ianuarie prețul mediu este 1.164 €. În timpul Februarie prețul a crescut serios până la 2.600 €. În aceste luni (Martie, Aprilie) prețul a coborât 94 % în comparație cu precedentele două luni. În ultimele două luni, prețul mediu a scăzut puternic în comparație cu precedentele patru de la 1.824 € la 758,5 € ceea ce înseamnă un procent de 42 % .

Preț mediu per dormitoare

Graficul prețurilor medii pentru dormitoare arată că proprietatea cu cel mai scump preț are 1 dormitoare. Este cu 70 % mai scump decât media de 1.154 € din Oradea. Pe baza valorilor dormitoare, proprietățile cu cele mai scumpe prețuri de închiriere sunt cele cu 1 dormitoare. Sunt cu 70 % mai scumpe decât media amintită.

Preț per tip de imobil

După prețul mediu per tip de proprietate în Oradea, "" la prețul 1.154 € este cu 70 % mai jos decât prețul mediu (680 €) din acest oraș.

Date de grafic
Preț mediu iunie
Preț mediu per m² iunie
Număr de proprietăți folosit în Oradea
Număr de proprietăți folosit în județul Bihor
680 €
5,34 €
98
102
** Datele de grafic cu date nule sunt din cauza lipsei de date suficiente pentru a determina o valoare plauzibilă.