Prețurile de închiriere ale proprietăților din Oradea (Bihor)

Prețurile imobiliarelor din Oradea, județul Bihor au coborât serios în ultimele câteva luni. A avut loc o scădere serioasă a prețurilor la chirii în acest oraș.

860,83 €
Preț mediu ultimele 6 luni
0,47 €
Preț/m² ultimele 6 luni
Preț mediu per m2

Prețul per m² din Oradea s-a ieftinit serios în ultimele 6 luni. În Decembrie, prețul mediu per m² a fost 0,64 €. În următoarea lună prețul per m² a urcat la 0,69 €. Prețul pentru următoarele două luni (Februarie, Martie) a scăzut serios cu 71 % în anterioarele două luni. Prețul per m² a coborât serios cu 47 % în ultimele două luni comparativ cu media precedentelor patru luni. Rezultatele au fost obținute comparând primele patru luni ale perioadei trecând de la un preț de 0,57 € per m² la 0,27 € în Aprilie, and Mai.

Preț mediu

Prețul Oradea (localitate) a coborât drastic în ultimele 6 luni. Prețul în Decembrie este 1.060 €, dar a crescut în Ianuarie până la 1.200 € . În aceste luni (Februarie, Martie) prețul a coborât serios cu 63 % în comparație cu precedentele două luni. În ultimele două luni, prețul mediu a scăzut puternic în comparație cu precedentele patru de la 922,75 € la 737 € ceea ce înseamnă un procent de 80 % .

Preț mediu per dormitoare

Graficul care arată prețul mediu de închiriere pentru dormitoare arată că proprietățile cu 2 dormitoare sunt cele mai scumpe. La prețul de 824 € sunt cu 95 % mai scumpe decât prețul mediu din Oradea. Urmează proprietățile cu 1 la prețul mediu de 1.938 €. Proprietățile cu cel mai mare preț mediu au 4 dormitoare Prețul este cu 378 % mai scumpe decât media. Urmează proprietățile cu 3 dormitoare la prețul de 1.958 €.

Preț per tip de imobil

După prețul mediu per tip de proprietate în Oradea, "" la prețul 512 € este cu 38 % mai ridicat decât prețul mediu (824 €) din acest oraș.

Date de grafic
Preț mediu mai
Preț mediu per m² mai
Număr de proprietăți folosit în Oradea
Număr de proprietăți folosit în județul Bihor
824 €
Date lipsă
58
64
** Datele de grafic cu date nule sunt din cauza lipsei de date suficiente pentru a determina o valoare plauzibilă.