Prețurile de închiriere ale proprietăților din Pitesti (Argeș)

Prețurile imobiliarelor din Pitesti, județul Argeș nu s-au schimbat aproape deloc în ultimele câteva luni. Prețurilor chiriilor din acest oraș aproape că nu s-au schimbat deloc.

676 €
Preț mediu ultimele 6 luni
5,83 €
Preț/m² ultimele 6 luni
Preț mediu per m2

Prețul per m² din Pitesti nu s-a schimbat în ultimele 6 luni. În Martie, prețul mediu per m² a fost 6 €. În următoarea lună prețul a rămas tot6 € per m². În următoarele două luni (Mai, Iunie) prețul a rămas la fel, schimbându-se de la 6 € la 6 € per m². Prețul per m² a coborât cu 92 % în ultimele două luni comparativ cu media anterioarelor patru luni. Rezultatele au fost obținute comparând primele patru luni ale perioadei trecând de la un preț de 6 € per m² la 5,5 € în Iulie, and August.

Preț mediu

Prețul Pitesti (localitate) a scăzut în ultimele 6 luni. În prima lună Martie prețul mediu este 760 €. În Aprilie acesta a rămas la 777 €. În aceste luni (Mai, Iunie) prețul a coborât serios cu 83 % în comparație cu precedentele două luni. În ultimele două luni, prețul mediu a coborât în comparație cu precedentele două. Mai exact, a scăzut cu 88 %, de la 703,75 € la 620,5 € în Iulie și August

Preț mediu per dormitoare

Graficul prețurilor medii pentru dormitoare arată că proprietatea cu cel mai ieftin preț are 1 dormitoare. Este cu 37 % mai ieftină decât media de 476 € din Pitesti. Pe baza valorilor dormitoare, proprietățile cu cele mai ieftine prețuri de închiriere sunt cele cu 1 dormitoare. Sunt cu 37 % mai accesibile decât media amintită.

Preț per tip de imobil

După prețul mediu per tip de proprietate în Pitesti, "" la prețul 476 € este cu 37 % mai ridicat decât prețul mediu (759 €) din acest oraș.

Date de grafic
Preț mediu august
Preț mediu per m² august
Număr de proprietăți folosit în Pitesti
Număr de proprietăți folosit în județul Argeș
759 €
5 €
290
284
** Datele de grafic cu date nule sunt din cauza lipsei de date suficiente pentru a determina o valoare plauzibilă.