Prețurile de închiriere ale proprietăților din Pitesti (Argeș)

Prețurile imobiliarelor din Pitesti, județul Argeș au coborât un pic în ultimele câteva luni. A avut loc o scădere a prețurilor la chirii în acest oraș.

676,5 €
Preț mediu ultimele 6 luni
6,2 €
Preț/m² ultimele 6 luni
Preț mediu per m2

Prețul per m² din Pitesti s-a ieftinit în ultimele 6 luni. În Decembrie, prețul mediu per m² a fost 6,58 €. În următoarea lună prețul a rămas tot6,61 € per m². Prețul pentru următoarele două luni (Februarie, Martie) a scăzut 91 % în anterioarele două luni. Prețul per m² nu s-a schimbat aproape deloc în ultimele două luni vis-a-vis de media precedentelor patru luni schimbându-se de la un preț de 6,3 € per m² la 6 € în Aprilie, and Mai.

Preț mediu

Prețul Pitesti (localitate) a urcat puternic în ultimele 6 luni. Prețul mediu pentru Decembrie este 525 €. În timpul Ianuarie prețul a scăzut la 483 €. În aceste luni (Februarie, Martie) prețul a urcat puternic cu 151 % în comparație cu celelalte două luni. Bazându-ne pe analiza primelor patru prețuri și a ultimelor două luni - prețul mediu a crescut puternic cu 121 % în ultime două luni.

Preț mediu per dormitoare

Graficul prețurilor medii pentru dormitoare arată că proprietatea cu cel mai ieftin preț are 1 dormitoare. Este cu 36 % mai ieftină decât media de 479 € din Pitesti. Pe baza valorilor dormitoare, proprietățile cu cele mai ieftine prețuri de închiriere sunt cele cu 1 dormitoare. Sunt cu 36 % mai accesibile decât media amintită.

În legătură cu prețurile medii per m² proprietățile cu 1 dormitoare sunt cu 50 % mai accesibile decât media de (3 € / m²) din Pitesti. Proprietățile cu cel mai accesibil preț având în vedere numărul de dormitoare / m² sunt cele cu 1 dormitoare. Sunt cu 50 % mai ieftine decât media valorilor menționate anterior.

Preț per tip de imobil

În conformitate cu prețul mediu pe proprietate din Pitesti putem vedea că cel mai accesibil tip de proprietate este "Apartament" la prețul de 479 €, este cu 36 % mai ieftin decât prețul mediu de (!PRECIO2!). "Apartament" are cel mai accesibil preț. Prețul este cu 36 % mai mic decât media prețurilor anterioare.

Conform prețului mediu per m² cel mai ieftin tip de proprietate este "Apartament cu un cost mediu de 3 € / m². "Apartament" cu un preț mediu de 3 € / m² are cel mai ieftin preț și se află în orașele mai puțin dezvoltate.

Date de grafic
Preț mediu mai
Preț mediu per m² mai
Număr de proprietăți folosit în Pitesti
Număr de proprietăți folosit în județul Argeș
754 €
6 €
296
296
** Datele de grafic cu date nule sunt din cauza lipsei de date suficiente pentru a determina o valoare plauzibilă.