Prețurile de închiriere ale proprietăților din Predeal (Brașov)

Prețurile imobiliarelor din Predeal, județul Brașov au coborât serios în ultimele câteva luni. A avut loc o scădere serioasă a prețurilor la chirii în acest oraș.

977,5 €
Preț mediu ultimele 6 luni
18,83 €
Preț/m² ultimele 6 luni
Preț mediu per m2

Prețul per m² din Predeal s-a ieftinit serios în ultimele 6 luni. În Noiembrie, prețul mediu per m² a fost 28 €. În următoarea lună prețul a rămas tot27 € per m². În următoarele două luni (Ianuarie, Februarie) prețul a rămas la fel, schimbându-se de la 27,5 € la 27 € per m². Prețul per m² a coborât serios cu 7 % în ultimele două luni comparativ cu media precedentelor patru luni. Rezultatele au fost obținute comparând primele patru luni ale perioadei trecând de la un preț de 27,25 € per m² la 2 € în Martie, and Aprilie.

Preț mediu

Prețul Predeal (localitate) a coborât drastic în ultimele 6 luni. În prima lună Noiembrie prețul mediu este 2.309 €. În Decembrie acesta a rămas la 2.302 €. În aceste luni (Ianuarie, Februarie) prețul a coborât serios cu 0 % în comparație cu precedentele două luni. În ultimele două luni, prețul mediu a scăzut puternic în comparație cu precedentele patru de la 1.152,75 € la 627 € ceea ce înseamnă un procent de 54 % .

Preț mediu per dormitoare

În legătură cu prețurile medii per m² proprietățile cu 1 dormitoare sunt cu 100 % mai scumpe decât media de (4 € / m²) din Predeal. Proprietățile cu cel mai scump preț având în vedere numărul de dormitoare / m² sunt cele cu 1 dormitoare. Sunt cu 100 % mai scumpe decât media valorilor menționate anterior.

Preț per tip de imobil

Conform costului mediu per m² cel mai puțin accesibil tip de proprietate este "” cu un preț mediu de 4 € / m².

Date de grafic
Preț mediu aprilie
Preț mediu per m² aprilie
Număr de proprietăți folosit în Predeal
Număr de proprietăți folosit în județul Brașov
627 €
2 €
0
4.282
** Datele de grafic cu date nule sunt din cauza lipsei de date suficiente pentru a determina o valoare plauzibilă.
Alte localități din județul Brașov