Prețurile de închiriere ale proprietăților din Predeal (Brașov)

Prețurile imobiliarelor din Predeal, județul Brașov au coborât serios în ultimele câteva luni. A avut loc o scădere serioasă a prețurilor la chirii în acest oraș.

981,5 €
Preț mediu ultimele 6 luni
21,83 €
Preț/m² ultimele 6 luni
Preț mediu per m2

Prețul per m² din Predeal s-a ieftinit serios în ultimele 6 luni. În Mai, prețul mediu per m² a fost 31 €. În următoarea lună prețul a rămas tot30 € per m². În următoarele două luni (Iulie, August) prețul a rămas la fel, schimbându-se de la 30,5 € la 30 € per m². Prețul per m² a coborât serios cu 17 % în ultimele două luni comparativ cu media precedentelor patru luni. Rezultatele au fost obținute comparând primele patru luni ale perioadei trecând de la un preț de 30,25 € per m² la 5 € în Septembrie, and Octombrie.

Preț mediu

Prețul Predeal (localitate) a coborât drastic în ultimele 6 luni. În prima lună Mai prețul mediu este 2.318 €. În Iunie acesta a rămas la 2.311 €. În aceste luni (Iulie, August) prețul a coborât serios cu 0 % în comparație cu precedentele două luni. În ultimele două luni, prețul mediu a scăzut puternic în comparație cu precedentele patru de la 1.157,25 € la 630 € ceea ce înseamnă un procent de 54 % .

Preț mediu per dormitoare

În legătură cu prețurile medii per m² proprietățile cu 1 dormitoare sunt cu 340 % mai scumpe decât media de (22 € / m²) din Predeal. Proprietățile cu cel mai scump preț având în vedere numărul de dormitoare / m² sunt cele cu 1 dormitoare. Sunt cu 340 % mai scumpe decât media valorilor menționate anterior.

Preț per tip de imobil

Conform costului mediu per m² cel mai puțin accesibil tip de proprietate este "” cu un preț mediu de 22 € / m².

Date de grafic
Preț mediu octombrie
Preț mediu per m² octombrie
Număr de proprietăți folosit în Predeal
Număr de proprietăți folosit în județul Brașov
630 €
5 €
12
2.308
** Datele de grafic cu date nule sunt din cauza lipsei de date suficiente pentru a determina o valoare plauzibilă.
Alte localități din județul Brașov