Prețurile de închiriere ale proprietăților din Sacele (Brașov)

Prețurile imobiliarelor din Sacele, județul Brașov au urcat puternic în ultimele câteva luni. A avut loc o creștere puternică a prețurilor la chirii în acest oraș.

1.682 €
Preț mediu ultimele 6 luni
3,29 €
Preț/m² ultimele 6 luni
Preț mediu per m2

Prețul per m² din Sacele a urcat puternic în ultimele 6 luni. În Octombrie, prețul mediu per m² a fost . În următoarea lună prețul per m² a urcat puternic la 3,61 €. Prețul pentru următoarele două luni (Decembrie, Ianuarie) a urcat puternic cu 217 %. Prețul per m² a urcat serios cu 146 % în ultimele două luni comparativ cu media precedentelor patru luni. Rezultatele au fost obținute comparând primele patru luni ale perioadei trecând de la un preț de 2,86 € per m² la 4,16 € în Februarie, and Martie.

Preț mediu

Prețul Sacele (localitate) a urcat puternic în ultimele 6 luni. În prima lună Octombrie prețul mediu este 562 €. În timpul Noiembrie prețul a crescut serios până la 2.068 €. În aceste luni (Decembrie, Ianuarie) prețul a urcat puternic cu 187 % în comparație cu celelalte două luni. În ultimele două luni, prețul mediu a scăzut puternic în comparație cu precedentele patru de la 1.888,5 € la 1.269 € ceea ce înseamnă un procent de 67 % .

Preț mediu per dormitoare

Graficul prețurilor medii pentru dormitoare arată că proprietatea cu cel mai scump preț are 1 dormitoare. Este cu 279 % mai scump decât media de 5.115 € din Sacele. Pe baza valorilor dormitoare, proprietățile cu cele mai scumpe prețuri de închiriere sunt cele cu 1 dormitoare. Sunt cu 279 % mai scumpe decât media amintită.

În legătură cu prețurile medii per m² proprietățile cu 1 dormitoare sunt cu 124 % mai scumpe decât media de (9 € / m²) din Sacele. Proprietățile cu cel mai scump preț având în vedere numărul de dormitoare / m² sunt cele cu 1 dormitoare. Sunt cu 124 % mai scumpe decât media valorilor menționate anterior.

Preț per tip de imobil

Graficul prețurilor medii de închiriere ilustrează "" ca fiind cel mai ieftin tip de proprietate. La un cost de 1.350 € este cu 59 % mai accesibil decât prețul mediu din Sacele. "Teren" este al doilea cel mai accesibil tip de proprietate. Cel mai scump tip de proprietate este "Teren" urmat de "". La prețul de 549 € este cu 279 % mai scump decât prețul mediu.

Conform prețului mediu per m² cel mai costisitor tip de proprietate este "Teren cu un preț mediu de 9 € / m². "Teren" cu un preț mediu de 9 € / m² are cel mai scump preț și se află în orașele mai dezvoltate.

Date de grafic
Preț mediu martie
Preț mediu per m² martie
Număr de proprietăți folosit în Sacele
Număr de proprietăți folosit în județul Brașov
1.350 €
4,02 €
52
4.120
** Datele de grafic cu date nule sunt din cauza lipsei de date suficiente pentru a determina o valoare plauzibilă.
Alte localități din județul Brașov