Prețurile de închiriere ale proprietăților din Sacele (Brașov)

Prețurile imobiliarelor din Sacele, județul Brașov au coborât serios în ultimele câteva luni. A avut loc o scădere serioasă a prețurilor la chirii în acest oraș.

1.778,8 €
Preț mediu ultimele 6 luni
2,6 €
Preț/m² ultimele 6 luni
Preț mediu per m2

Prețul per m² din Sacele s-a ieftinit serios în ultimele 6 luni. În Martie, prețul mediu per m² a fost 4,02 €. În următoarea lună prețul per m² s-a ieftinit drastic la . Prețul pentru următoarele două luni (Mai, Iunie) a urcat puternic cu 149 %. Prețul per m² a coborât serios cu 60 % în ultimele două luni comparativ cu media precedentelor patru luni. Rezultatele au fost obținute comparând primele patru luni ale perioadei trecând de la un preț de 2,51 € per m² la 1,5 € în Iulie, and August.

Preț mediu

Prețul Sacele (localitate) a urcat în ultimele 6 luni. Prețul mediu pentru Martie este 1.350 €. În timpul Aprilie prețul a scăzut puternic până la 561 €. În aceste luni (Mai, Iunie) prețul a urcat puternic cu 247 % în comparație cu celelalte două luni. În ultimele două luni, prețul mediu a scăzut puternic în comparație cu precedentele patru de la 1.657,25 € la 1.132,5 € ceea ce înseamnă un procent de 68 % .

Date de grafic
Preț mediu august
Preț mediu per m² august
Număr de proprietăți folosit în Sacele
Număr de proprietăți folosit în județul Brașov
Date lipsă
Date lipsă
38
2.276
** Datele de grafic cu date nule sunt din cauza lipsei de date suficiente pentru a determina o valoare plauzibilă.