Prețurile de închiriere ale proprietăților din Timisoara (Timiș)

Prețurile imobiliarelor din Timisoara, județul Timiș au coborât serios în ultimele câteva luni. A avut loc o scădere serioasă a prețurilor la chirii în acest oraș.

899,83 €
Preț mediu ultimele 6 luni
2,83 €
Preț/m² ultimele 6 luni
Preț mediu per m2

Prețul per m² din Timisoara s-a ieftinit serios în ultimele 6 luni. În Octombrie, prețul mediu per m² a fost 4 €. În următoarea lună prețul per m² a urcat puternic la 5 €. Prețul pentru următoarele două luni (Decembrie, Ianuarie) a scăzut 89 % în anterioarele două luni. Prețul per m² a coborât serios cu 0 % în ultimele două luni comparativ cu media precedentelor patru luni. Rezultatele au fost obținute comparând primele patru luni ale perioadei trecând de la un preț de 4,25 € per m² la în Februarie, and Martie.

Preț mediu

Prețul Timisoara (localitate) a urcat puternic în ultimele 6 luni. În prima lună Octombrie prețul mediu este 727 €. În timpul Noiembrie prețul a crescut serios până la 976 €. În aceste luni (Decembrie, Ianuarie) prețul a urcat în medie de la 851,5 € to 979 €. În ultimele două luni, prețul mediu a coborât în comparație cu precedentele două. Mai exact, a scăzut cu 95 %, de la 915,25 € la 869 € în Februarie și Martie

Preț mediu per dormitoare

Graficul prețurilor medii pentru dormitoare arată că proprietatea cu cel mai ieftin preț are 1 dormitoare. Este cu 1 % mai ieftină decât media de 857 € din Timisoara. Pe baza valorilor dormitoare, proprietățile cu cele mai ieftine prețuri de închiriere sunt cele cu 1 dormitoare. Sunt cu 1 % mai accesibile decât media amintită.

Preț per tip de imobil

După prețul mediu per tip de proprietate în Timisoara, "" la prețul 857 € este cu 1 % mai ridicat decât prețul mediu (869 €) din acest oraș.

Date de grafic
Preț mediu martie
Preț mediu per m² martie
Număr de proprietăți folosit în Timisoara
Număr de proprietăți folosit în județul Timiș
869 €
Date lipsă
22
78
** Datele de grafic cu date nule sunt din cauza lipsei de date suficiente pentru a determina o valoare plauzibilă.
Alte localități din județul Timiș