Prețurile de vânzare ale proprietăților din 1 Decembrie (Ilfov)

Prețurile din 1 Decembrie, județul Ilfov au scăzut serios în ultimele câteva luni. Prețurile pentru case la mâna a doua au scăzut vertiginos în acest oraș.

105.483 €
Preț mediu ultimele 6 luni
468 €
Preț/m² ultimele 6 luni
Preț mediu per m2

Prețul per m² din 1 Decembrie a scăzut puternic în ultimele 6 luni. În Februarie, prețul mediu per m² a fost 468 €. În următoarea lună prețul per m² a scăzut drastic la . Prețul pentru următoarele două luni (Aprilie, Mai) a scăzut sever cu 0 % vis-a-vis de precedentele două luni. Prețul per m² a scăzut simțitor cu 0 % în ultimele două luni comparativ cu media precedentelor patru luni. Acest lucru a fost obținut comparând primele patru luni ale perioadei scăzând de la un preț de 117 € per m² la de-a lungul Iunie, and Iulie.

Preț mediu

Având în vedere prețul 1 Decembrie (localitate), acesta a scăzut drastic în ultimele 6 luni. Prețul mediu pentru Februarie este 105.483 €. În timpul Martie prețul a scăzut semnificativ până la . În aceste luni (Aprilie, Mai) prețul a scăzut considerabil cu 0 % în comparație cu precedentele două luni. În ultimele două luni, prețul mediu a scăzut serios în comparație cu precedentele patru de la 26.370,75 € la însemnând un procent de 0 % .

Date de grafic
Preț mediu iulie
Preț mediu per m² iulie
Număr de proprietăți folosit în 1 Decembrie
Număr de proprietăți folosit în județul Ilfov
Date lipsă
Date lipsă
12
1.200
** Datele de grafic cu date nule sunt din cauza lipsei de date suficiente pentru a determina o valoare plauzibilă.
Alte localități din județul Ilfov