Prețurile de vânzare ale proprietăților din Bacau (Bacău)

Prețurile din Bacau, județul Bacău au scăzut serios în ultimele câteva luni. Prețurile pentru case la mâna a doua au scăzut vertiginos în acest oraș.

92.804,75 €
Preț mediu ultimele 6 luni
733,25 €
Preț/m² ultimele 6 luni
Preț mediu per m2

Prețul per m² din Bacau a scăzut puternic în ultimele 6 luni. În Noiembrie, prețul mediu per m² a fost 972 €. În următoarea lună prețul per m² a scăzut drastic la 574 €. Prețul pentru următoarele două luni (Ianuarie, Februarie) a scăzut 90 % vis-a-vis de precedentele două luni. Prețul per m² a scăzut simțitor cu 0 % în ultimele două luni comparativ cu media precedentelor patru luni. Acest lucru a fost obținut comparând primele patru luni ale perioadei scăzând de la un preț de 733,25 € per m² la de-a lungul Martie, and Aprilie.

Preț mediu

Având în vedere prețul Bacau (localitate), acesta a scăzut drastic în ultimele 6 luni. Prețul în Noiembrie este 91.833 €, dar a crescut până la 100.733 € în Decembrie. În aceste luni (Ianuarie, Februarie) prețul a scăzut 93 % în comparație cu precedentele două luni. În ultimele două luni, prețul mediu a scăzut serios în comparație cu precedentele patru de la 92.804,75 € la însemnând un procent de 0 % .

Date de grafic
Preț mediu aprilie
Preț mediu per m² aprilie
Număr de proprietăți folosit în Bacau
Număr de proprietăți folosit în județul Bacău
Date lipsă
Date lipsă
86
552
** Datele de grafic cu date nule sunt din cauza lipsei de date suficiente pentru a determina o valoare plauzibilă.