Prețurile de vânzare ale proprietăților din Bragadiru (Ilfov)

Prețurile din Bragadiru, județul Ilfov au scăzut un pic în ultimele câteva luni. Prețurile pentru case la mâna a doua au scăzut în acest oraș.

82.788,17 €
Preț mediu ultimele 6 luni
608 €
Preț/m² ultimele 6 luni
Preț mediu per m2

Prețul per m² din Bragadiru a scăzut în ultimele 6 luni. În Aprilie, prețul mediu per m² a fost 645 €. În următoarea lună prețul per m² a scăzut la 594 €. Prețul pentru următoarele două luni (Iunie, Iulie) a scăzut 88 % vis-a-vis de precedentele două luni. Prețul per m² a crescut cu 114 % în ultimele două luni comparativ cu media precedentelor patru luni. Acest lucru a fost obținut comparând primele patru luni ale perioadei trecând de la un preț de 581 € per m² la 662 € de-a lungul August, and Septembrie.

Preț mediu

Având în vedere prețul Bragadiru (localitate), acesta a crescut în ultimele 6 luni. În prima lună Aprilie prețul mediu este 74.154 €. În Mai prețul a rămas la 76.754 €. În aceste luni (Iunie, Iulie) prețul a crescut serios cu 118 % în comparație cu celelalte două luni. În ultimele două luni, prețul mediu a rămas în mare același în comparație cu media valorilor precedente oscilând de la 82.328,5 € la 83.707,5 € între August și Septembrie

Preț mediu per dormitoare

Graficul prețurilor medii pentru dormitoare arată că proprietatea cu cel mai mic preț are 1 dormitoare. Este cu 4 % mai ieftin decât media de 78.513 € din Bragadiru. Pe baza valorilor dormitoare, proprietățile cele mai accesibile sunt cele cu 1 dormitoare. Sunt cu 4 % mai ieftine decât media celor menționate.

În legătură cu prețurile medii per m² proprietățile cu 1 dormitoare sunt cu 3 % mai ieftine decât media de (654 € / m²) din Bragadiru. Proprietățile cu cel mai accesibil preț bazat pe numărul de dormitoare / m² sunt cele cu 1 dormitoare. Sunt cu 3 % mai ieftine decât media valorilor antecedente.

Preț per tip de imobil

În legătură cu prețul mediu pe proprietate din Bragadiru putem observa că cel mai ieftin tip de proprietate este "Apartament" la prețul de 78.513 €, este cu 4 % mai ieftin decât prețul mediu de (!PRECIO2!). "Apartament" are cel mai mic preț. Prețul este cu 4 % mai accesibil decât media prețurilor anterior menționată.

În conformitate cu prețul mediu per m² cel mai ieftin tip de proprietate este "Apartament cu un cost mediu de 654 € / m². "Apartament" cu un cost mediu de 654 € / m² are cel mai mic preț și se găsește în orașele mai puțin dezvoltate.

Date de grafic
Preț mediu septembrie
Preț mediu per m² septembrie
Număr de proprietăți folosit în Bragadiru
Număr de proprietăți folosit în județul Ilfov
82.003 €
675 €
558
5.060
** Datele de grafic cu date nule sunt din cauza lipsei de date suficiente pentru a determina o valoare plauzibilă.