Prețurile de vânzare ale proprietăților din Bragadiru (Ilfov)

Prețurile din Bragadiru, județul Ilfov au scăzut un pic în ultimele câteva luni. Prețurile pentru case la mâna a doua au scăzut în acest oraș.

104.623,5 €
Preț mediu ultimele 6 luni
580,67 €
Preț/m² ultimele 6 luni
Preț mediu per m2

Prețul per m² din Bragadiru a scăzut în ultimele 6 luni. În Decembrie, prețul mediu per m² a fost 608 €. În următoarea lună prețul a rămas la același nivel de 591 € per m². Prețul pentru următoarele două luni (Februarie, Martie) a scăzut 90 % vis-a-vis de precedentele două luni. Prețul per m² a crescut cu 105 % în ultimele două luni comparativ cu media precedentelor patru luni. Acest lucru a fost obținut comparând primele patru luni ale perioadei trecând de la un preț de 570,25 € per m² la 601,5 € de-a lungul Aprilie, and Mai.

Preț mediu

Având în vedere prețul Bragadiru (localitate), acesta a crescut în ultimele 6 luni. Prețul mediu pentru Decembrie este 97.794 €. În timpul Ianuarie prețul a scăzut ușor la 91.376 €. În aceste luni (Februarie, Martie) prețul a crescut în medie de la 94.585 € to 101.325 €. Bazându-ne pe analiza prețurilor precedentelor patru luni și a ultimelor patru luni concluzia este că prețul mediu a urcat serios cu 120 % în ultime două luni.

Preț mediu per dormitoare

Graficul prețurilor medii pentru dormitoare arată că proprietatea cu cel mai mic preț are 1 dormitoare. Este cu 34 % mai ieftin decât media de 78.039 € din Bragadiru. Pe baza valorilor dormitoare, proprietățile cele mai accesibile sunt cele cu 1 dormitoare. Sunt cu 34 % mai ieftine decât media celor menționate.

În legătură cu prețurile medii per m² proprietățile cu 1 dormitoare sunt cu 7 % mai costisitoare decât media de (648 € / m²) din Bragadiru. Proprietățile cu cel mai scump preț bazat pe numărul de dormitoare / m² sunt cele cu 1 dormitoare. Sunt cu 7 % mai scumpe decât media valorilor antecedente.

Preț per tip de imobil

În legătură cu prețul mediu pe proprietate din Bragadiru putem observa că cel mai ieftin tip de proprietate este "Apartament" la prețul de 78.039 €, este cu 34 % mai ieftin decât prețul mediu de (!PRECIO2!). "Apartament" are cel mai mic preț. Prețul este cu 34 % mai accesibil decât media prețurilor anterior menționată.

În conformitate cu prețul mediu per m² cel mai scump tip de proprietate este "Apartament cu un cost mediu de 648 € / m². "Apartament" cu un cost mediu de 648 € / m² are cel mai mare preț și se găsește în orașele mai dezvoltate.

Date de grafic
Preț mediu mai
Preț mediu per m² mai
Număr de proprietăți folosit în Bragadiru
Număr de proprietăți folosit în județul Ilfov
117.643 €
607 €
182
2.962
** Datele de grafic cu date nule sunt din cauza lipsei de date suficiente pentru a determina o valoare plauzibilă.
Alte localități din județul Ilfov