Prețurile de vânzare ale proprietăților din Buzau (Buzău)

Prețurile din Buzau, județul Buzău au crescut serios în ultimele câteva luni. Prețurile pentru case la mâna a doua au urcat serios în acest oraș.

131.895,4 €
Preț mediu ultimele 6 luni
959,2 €
Preț/m² ultimele 6 luni
Preț mediu per m2

Prețul per m² din Buzau a crescut puternic în ultimele 6 luni. În Octombrie, prețul mediu per m² a fost . În următoarea lună prețul per m² a crescut semnificativ la 1.199 €. Prețul pentru următoarele două luni (Decembrie, Ianuarie) a crescut simțitor cu 160 %. Prețul per m² a crescut cu 107 % în ultimele două luni comparativ cu media precedentelor patru luni. Acest lucru a fost obținut comparând primele patru luni ale perioadei trecând de la un preț de 780,25 € per m² la 837,5 € de-a lungul Februarie, and Martie.

Preț mediu

Având în vedere prețul Buzau (localitate), acesta a crescut considerabil în ultimele 6 luni. În prima lună Octombrie prețul mediu este . În timpul Noiembrie prețul a crescut considerabil până la 98.500 €. În aceste luni (Decembrie, Ianuarie) prețul a crescut serios cu 281 % în comparație cu celelalte două luni. Bazându-ne pe analiza prețurilor precedentelor patru luni și a ultimelor patru luni concluzia este că prețul mediu a urcat serios cu 151 % în ultime două luni.

Preț mediu per dormitoare

Graficul prețurilor medii pentru dormitoare arată că proprietatea cu cel mai mic preț are 1 dormitoare. Este cu 26 % mai ieftin decât media de 102.439 € din Buzau. Pe baza valorilor dormitoare, proprietățile cele mai accesibile sunt cele cu 1 dormitoare. Sunt cu 26 % mai ieftine decât media celor menționate.

În legătură cu prețurile medii per m² proprietățile cu 1 dormitoare sunt cu 6 % mai costisitoare decât media de (792 € / m²) din Buzau. Proprietățile cu cel mai scump preț bazat pe numărul de dormitoare / m² sunt cele cu 1 dormitoare. Sunt cu 6 % mai scumpe decât media valorilor antecedente.

Preț per tip de imobil

În legătură cu prețul mediu pe proprietate din Buzau putem observa că cel mai ieftin tip de proprietate este "Casă" la prețul de 102.439 €, este cu 26 % mai ieftin decât prețul mediu de (!PRECIO2!). "Casă" are cel mai mic preț. Prețul este cu 26 % mai accesibil decât media prețurilor anterior menționată.

În conformitate cu prețul mediu per m² cel mai scump tip de proprietate este "Casă cu un cost mediu de 792 € / m². "Casă" cu un cost mediu de 792 € / m² are cel mai mare preț și se găsește în orașele mai dezvoltate.

Date de grafic
Preț mediu martie
Preț mediu per m² martie
Număr de proprietăți folosit în Buzau
Număr de proprietăți folosit în județul Buzău
137.667 €
750 €
70
140
** Datele de grafic cu date nule sunt din cauza lipsei de date suficiente pentru a determina o valoare plauzibilă.