Prețurile de vânzare ale proprietăților din Buzau (Buzău)

Prețurile din Buzau, județul Buzău au scăzut un pic în ultimele câteva luni. Prețurile pentru case la mâna a doua au scăzut în acest oraș.

113.591,33 €
Preț mediu ultimele 6 luni
905 €
Preț/m² ultimele 6 luni
Preț mediu per m2

Prețul per m² din Buzau a scăzut în ultimele 6 luni. În Septembrie, prețul mediu per m² a fost 984 €. În următoarea lună prețul a rămas la același nivel de 1.011 € per m². Prețul pentru următoarele două luni (Noiembrie, Decembrie) a scăzut sever cu 83 % vis-a-vis de precedentele două luni. Prețul per m² abia dacă s-a schimbat în ultimele două luni vis-a-vis de media precedentelor patru luni trecând de la un preț de 914,25 € per m² la 886,5 € în Ianuarie, and Februarie.

Preț mediu

Având în vedere prețul Buzau (localitate), acesta a rămas la fel în ultimele 6 luni. În prima lună Septembrie prețul mediu este 113.993 €. În Octombrie prețul a rămas la 109.915 €. În aceste luni (Noiembrie, Decembrie) prețul a scăzut 95 % în comparație cu precedentele două luni. Bazându-ne pe analiza prețurilor precedentelor patru luni și a ultimelor patru luni putem afirma că prețul mediu a urcat cu 113 % în ultime două luni.

Preț mediu per dormitoare

Graficul prețurilor medii pentru dormitoare arată că proprietatea cu cel mai mic preț are 1 dormitoare. Este cu 17 % mai ieftin decât media de 99.195 € din Buzau. Pe baza valorilor dormitoare, proprietățile cele mai accesibile sunt cele cu 1 dormitoare. Sunt cu 17 % mai ieftine decât media celor menționate.

În legătură cu prețurile medii per m² proprietățile cu 1 dormitoare sunt cu 19 % mai ieftine decât media de (760 € / m²) din Buzau. Proprietățile cu cel mai accesibil preț bazat pe numărul de dormitoare / m² sunt cele cu 1 dormitoare. Sunt cu 19 % mai ieftine decât media valorilor antecedente.

Preț per tip de imobil

În legătură cu prețul mediu pe proprietate din Buzau putem observa că cel mai ieftin tip de proprietate este "Casă" la prețul de 99.195 €, este cu 17 % mai ieftin decât prețul mediu de (!PRECIO2!). "Casă" are cel mai mic preț. Prețul este cu 17 % mai accesibil decât media prețurilor anterior menționată.

În conformitate cu prețul mediu per m² cel mai ieftin tip de proprietate este "Casă cu un cost mediu de 760 € / m². "Casă" cu un cost mediu de 760 € / m² are cel mai mic preț și se găsește în orașele mai puțin dezvoltate.

Date de grafic
Preț mediu februarie
Preț mediu per m² februarie
Număr de proprietăți folosit în Buzau
Număr de proprietăți folosit în județul Buzău
120.145 €
934 €
190
202
** Datele de grafic cu date nule sunt din cauza lipsei de date suficiente pentru a determina o valoare plauzibilă.