Prețurile de vânzare ale proprietăților din Buzau (Buzău)

Prețurile din Buzau, județul Buzău au scăzut serios în ultimele câteva luni. Prețurile pentru case la mâna a doua au scăzut vertiginos în acest oraș.

100.202,83 €
Preț mediu ultimele 6 luni
824,5 €
Preț/m² ultimele 6 luni
Preț mediu per m2

Prețul per m² din Buzau a scăzut puternic în ultimele 6 luni. În Iunie, prețul mediu per m² a fost 1.110 €. În următoarea lună prețul per m² a scăzut drastic la 597 €. Prețul pentru următoarele două luni (August, Septembrie) a scăzut sever cu 78 % vis-a-vis de precedentele două luni. Prețul per m² a crescut serios cu 126 % în ultimele două luni comparativ cu media precedentelor patru luni. Acest lucru a fost obținut comparând primele patru luni ale perioadei trecând de la un preț de 758 € per m² la 957,5 € de-a lungul Octombrie, and Noiembrie.

Preț mediu

Având în vedere prețul Buzau (localitate), acesta a scăzut drastic în ultimele 6 luni. Prețul mediu pentru Iunie este 180.556 €. În timpul Iulie prețul a scăzut semnificativ până la 84.806 €. În aceste luni (August, Septembrie) prețul a scăzut considerabil cu 52 % în comparație cu precedentele două luni. În ultimele două luni, prețul mediu a rămas în mare același în comparație cu media valorilor precedente oscilând de la 100.647 € la 99.314,5 € între Octombrie și Noiembrie

Preț mediu per dormitoare

Graficul prețurilor medii pentru dormitoare arată că proprietatea cu cel mai mic preț are 1 dormitoare. Este cu 15 % mai scump decât media de 98.302 € din Buzau. Pe baza valorilor dormitoare, proprietățile cu cele mai mari prețuri sunt cele cu 1 dormitoare. Sunt cu 15 % mai scumpe decât media celor menționate.

În legătură cu prețurile medii per m² proprietățile cu 1 dormitoare sunt cu 16 % mai ieftine decât media de (751 € / m²) din Buzau. Proprietățile cu cel mai accesibil preț bazat pe numărul de dormitoare / m² sunt cele cu 1 dormitoare. Sunt cu 16 % mai ieftine decât media valorilor antecedente.

Preț per tip de imobil

În legătură cu prețul mediu pe proprietate din Buzau putem observa că cel mai scump tip de proprietate este "Casă" la prețul de 98.302 €, este cu 15 % mai scump decât prețul mediu de (!PRECIO2!). "Casă" are cel mai mare preț. Prețul este cu 15 % mai scump decât media prețurilor anterior menționată.

În conformitate cu prețul mediu per m² cel mai ieftin tip de proprietate este "Casă cu un cost mediu de 751 € / m². "Casă" cu un cost mediu de 751 € / m² are cel mai mic preț și se găsește în orașele mai puțin dezvoltate.

Date de grafic
Preț mediu noiembrie
Preț mediu per m² noiembrie
Număr de proprietăți folosit în Buzau
Număr de proprietăți folosit în județul Buzău
85.300 €
889 €
144
216
** Datele de grafic cu date nule sunt din cauza lipsei de date suficiente pentru a determina o valoare plauzibilă.