Prețurile de vânzare ale proprietăților din Chiajna (Ilfov)

Prețurile din Chiajna, județul Ilfov au scăzut serios în ultimele câteva luni. Prețurile pentru case la mâna a doua au scăzut vertiginos în acest oraș.

169.284,25 €
Preț mediu ultimele 6 luni
1.050 €
Preț/m² ultimele 6 luni
Preț mediu per m2

Prețul per m² din Chiajna a scăzut puternic în ultimele 6 luni. În August, prețul mediu per m² a fost 1.339 €. În următoarea lună prețul per m² a crescut la 1.479 €. Prețul pentru următoarele două luni (Octombrie, Noiembrie) a scăzut sever cu 0 % vis-a-vis de precedentele două luni. Prețul per m² abia dacă s-a schimbat în ultimele două luni vis-a-vis de media precedentelor patru luni trecând de la un preț de 704,5 € per m² la 691 € în Decembrie, and Ianuarie.

Preț mediu

Având în vedere prețul Chiajna (localitate), acesta a scăzut drastic în ultimele 6 luni. Prețul în August este 201.581 €, dar a crescut până la 225.265 € în Septembrie. În aceste luni (Octombrie, Noiembrie) prețul a scăzut considerabil cu 0 % în comparație cu precedentele două luni. Bazându-ne pe analiza prețurilor precedentelor patru luni și a ultimelor patru luni concluzia este că prețul mediu a urcat serios cu 117 % în ultime două luni.

Preț mediu per dormitoare

Graficul prețurilor medii pentru dormitoare arată că proprietatea cu cel mai mic preț are 1 dormitoare. Este cu 30 % mai ieftin decât media de 85.007 € din Chiajna. Pe baza valorilor dormitoare, proprietățile cele mai accesibile sunt cele cu 1 dormitoare. Sunt cu 30 % mai ieftine decât media celor menționate.

În legătură cu prețurile medii per m² proprietățile cu 1 dormitoare sunt cu 16 % mai costisitoare decât media de (802 € / m²) din Chiajna. Proprietățile cu cel mai scump preț bazat pe numărul de dormitoare / m² sunt cele cu 1 dormitoare. Sunt cu 16 % mai scumpe decât media valorilor antecedente.

Preț per tip de imobil

În legătură cu prețul mediu pe proprietate din Chiajna putem observa că cel mai ieftin tip de proprietate este "Apartament" la prețul de 85.007 €, este cu 30 % mai ieftin decât prețul mediu de (!PRECIO2!). "Apartament" are cel mai mic preț. Prețul este cu 30 % mai accesibil decât media prețurilor anterior menționată.

În conformitate cu prețul mediu per m² cel mai scump tip de proprietate este "Apartament cu un cost mediu de 802 € / m². "Apartament" cu un cost mediu de 802 € / m² are cel mai mare preț și se găsește în orașele mai dezvoltate.

Date de grafic
Preț mediu ianuarie
Preț mediu per m² ianuarie
Număr de proprietăți folosit în Chiajna
Număr de proprietăți folosit în județul Ilfov
121.284 €
693 €
188
3.666
** Datele de grafic cu date nule sunt din cauza lipsei de date suficiente pentru a determina o valoare plauzibilă.