Prețurile de vânzare ale proprietăților din Corbeanca (Ilfov)

Prețurile din Corbeanca, județul Ilfov au crescut serios în ultimele câteva luni. Prețurile pentru case la mâna a doua au urcat serios în acest oraș.

160.422,5 €
Preț mediu ultimele 6 luni
664 €
Preț/m² ultimele 6 luni
Preț mediu per m2

Prețul per m² din Corbeanca a crescut puternic în ultimele 6 luni. În Octombrie, prețul mediu per m² a fost . În următoarea lună prețul per m² a crescut semnificativ la . Prețul pentru următoarele două luni (Decembrie, Ianuarie) a crescut simțitor cu 2147483647 %. Prețul per m² a crescut serios cu 189 % în ultimele două luni comparativ cu media precedentelor patru luni. Acest lucru a fost obținut comparând primele patru luni ale perioadei trecând de la un preț de 341 € per m² la 646 € de-a lungul Februarie, and Martie.

Preț mediu

Având în vedere prețul Corbeanca (localitate), acesta a crescut considerabil în ultimele 6 luni. În prima lună Octombrie prețul mediu este . În timpul Noiembrie prețul a crescut considerabil până la . În aceste luni (Decembrie, Ianuarie) prețul a crescut serios cu 2147483647 % în comparație cu celelalte două luni. Bazându-ne pe analiza prețurilor precedentelor patru luni și a ultimelor patru luni concluzia este că prețul mediu a urcat serios cu 193 % în ultime două luni.

Preț mediu per dormitoare

Graficul prețurilor medii pentru dormitoare arată că proprietatea cu cel mai mic preț are 1 dormitoare. Este cu 47 % mai scump decât media de 239.118 € din Corbeanca. Pe baza valorilor dormitoare, proprietățile cu cele mai mari prețuri sunt cele cu 1 dormitoare. Sunt cu 47 % mai scumpe decât media celor menționate.

În legătură cu prețurile medii per m² proprietățile cu 1 dormitoare sunt cu 55 % mai costisitoare decât media de (962 € / m²) din Corbeanca. Proprietățile cu cel mai scump preț bazat pe numărul de dormitoare / m² sunt cele cu 1 dormitoare. Sunt cu 55 % mai scumpe decât media valorilor antecedente.

Preț per tip de imobil

În legătură cu prețul mediu pe proprietate din Corbeanca putem observa că cel mai scump tip de proprietate este "Casă" la prețul de 239.118 €, este cu 47 % mai scump decât prețul mediu de (!PRECIO2!). "Casă" are cel mai mare preț. Prețul este cu 47 % mai scump decât media prețurilor anterior menționată.

În conformitate cu prețul mediu per m² cel mai scump tip de proprietate este "Casă cu un cost mediu de 962 € / m². "Casă" cu un cost mediu de 962 € / m² are cel mai mare preț și se găsește în orașele mai dezvoltate.

Date de grafic
Preț mediu martie
Preț mediu per m² martie
Număr de proprietăți folosit în Corbeanca
Număr de proprietăți folosit în județul Ilfov
162.250 €
621 €
154
2.978
** Datele de grafic cu date nule sunt din cauza lipsei de date suficiente pentru a determina o valoare plauzibilă.