Prețurile de vânzare ale proprietăților din Focsani (Vrancea)

Prețurile din Focsani, județul Vrancea au crescut serios în ultimele câteva luni. Prețurile pentru case la mâna a doua au urcat serios în acest oraș.

89.612 €
Preț mediu ultimele 6 luni
758 €
Preț/m² ultimele 6 luni
Preț mediu per m2

Prețul per m² din Focsani a crescut puternic în ultimele 6 luni. În Ianuarie, prețul mediu per m² a fost . În următoarea lună prețul per m² a crescut semnificativ la 598 €. Prețul pentru următoarele două luni (Martie, Aprilie) a crescut simțitor cu 200 %. Prețul per m² a crescut serios cu 223 % în ultimele două luni comparativ cu media precedentelor patru luni. Acest lucru a fost obținut comparând primele patru luni ale perioadei trecând de la un preț de 448,5 € per m² la 998 € de-a lungul Mai, and Iunie.

Preț mediu

Având în vedere prețul Focsani (localitate), acesta a crescut considerabil în ultimele 6 luni. În prima lună Ianuarie prețul mediu este . În timpul Februarie prețul a crescut considerabil până la 46.167 €. În aceste luni (Martie, Aprilie) prețul a crescut serios cu 200 % în comparație cu celelalte două luni. Bazându-ne pe analiza prețurilor precedentelor patru luni și a ultimelor patru luni concluzia este că prețul mediu a urcat serios cu 447 % în ultime două luni.

Date de grafic
Preț mediu iunie
Preț mediu per m² iunie
Număr de proprietăți folosit în Focsani
Număr de proprietăți folosit în județul Vrancea
155.209 €
972 €
142
190
** Datele de grafic cu date nule sunt din cauza lipsei de date suficiente pentru a determina o valoare plauzibilă.