Prețurile de vânzare ale proprietăților din Galati (Galați)

Prețurile din Galati, județul Galați au rămas la același nivel în ultimele câteva luni. Prețurile pentru case la mâna a doua au rămas la același nivel în acest oraș.

86.523,67 €
Preț mediu ultimele 6 luni
869 €
Preț/m² ultimele 6 luni
Preț mediu per m2

Prețul per m² din Galati a rămas la fel în ultimele 6 luni. În Ianuarie, prețul mediu per m² a fost 892 €. În următoarea lună prețul per m² a crescut la 1.004 €. Prețul pentru următoarele două luni (Martie, Aprilie) a scăzut 89 % vis-a-vis de precedentele două luni. Prețul per m² a scăzut cu 92 % în ultimele două luni comparativ cu media precedentelor patru luni. Acest lucru a fost obținut comparând primele patru luni ale perioadei trecând de la un preț de 894 € per m² la 819 € de-a lungul Mai, and Iunie.

Preț mediu

Având în vedere prețul Galati (localitate), acesta a scăzut în ultimele 6 luni. Prețul în Ianuarie este 96.418 €, dar a crescut până la 103.513 € în Februarie. În aceste luni (Martie, Aprilie) prețul a scăzut considerabil cu 79 % în comparație cu precedentele două luni. În ultimele două luni, prețul mediu s-a redus în comparație cu precedentele. Mai exact, au scăzut cu 91 %, de la 89.327,75 € la 80.915,5 € în Mai și Iunie

Preț mediu per dormitoare

Graficul prețurilor medii pentru dormitoare arată că proprietatea cu cel mai mic preț are 1 dormitoare. Este cu 9 % mai scump decât media de 95.933 € din Galati. Pe baza valorilor dormitoare, proprietățile cu cele mai mari prețuri sunt cele cu 1 dormitoare. Sunt cu 9 % mai scumpe decât media celor menționate.

În legătură cu prețurile medii per m² proprietățile cu 1 dormitoare sunt cu 0 % mai ieftine decât media de (887 € / m²) din Galati. Proprietățile cu cel mai accesibil preț bazat pe numărul de dormitoare / m² sunt cele cu 1 dormitoare. Sunt cu 0 % mai ieftine decât media valorilor antecedente.

Preț per tip de imobil

În legătură cu prețul mediu pe proprietate din Galati putem observa că cel mai scump tip de proprietate este "Apartament" la prețul de 95.933 €, este cu 9 % mai scump decât prețul mediu de (!PRECIO2!). "Apartament" are cel mai mare preț. Prețul este cu 9 % mai scump decât media prețurilor anterior menționată.

În conformitate cu prețul mediu per m² cel mai ieftin tip de proprietate este "Apartament cu un cost mediu de 887 € / m². "Apartament" cu un cost mediu de 887 € / m² are cel mai mic preț și se găsește în orașele mai puțin dezvoltate.

Date de grafic
Preț mediu iunie
Preț mediu per m² iunie
Număr de proprietăți folosit în Galati
Număr de proprietăți folosit în județul Galați
87.781 €
889 €
180
338
** Datele de grafic cu date nule sunt din cauza lipsei de date suficiente pentru a determina o valoare plauzibilă.