Prețurile de vânzare ale proprietăților din Galati (Galați)

Prețurile din Galati, județul Galați au scăzut serios în ultimele câteva luni. Prețurile pentru case la mâna a doua au scăzut vertiginos în acest oraș.

92.798,67 €
Preț mediu ultimele 6 luni
844 €
Preț/m² ultimele 6 luni
Preț mediu per m2

Prețul per m² din Galati a scăzut puternic în ultimele 6 luni. În August, prețul mediu per m² a fost 1.020 €. În următoarea lună prețul per m² a scăzut drastic la . Prețul pentru următoarele două luni (Octombrie, Noiembrie) a scăzut sever cu 0 % vis-a-vis de precedentele două luni. Prețul per m² a crescut serios cu 296 % în ultimele două luni comparativ cu media precedentelor patru luni. Acest lucru a fost obținut comparând primele patru luni ale perioadei trecând de la un preț de 255 € per m² la 756 € de-a lungul Decembrie, and Ianuarie.

Preț mediu

Având în vedere prețul Galati (localitate), acesta a scăzut drastic în ultimele 6 luni. Prețul mediu pentru August este 86.958 €. În timpul Septembrie prețul a scăzut semnificativ până la . În aceste luni (Octombrie, Noiembrie) prețul a scăzut considerabil cu 0 % în comparație cu precedentele două luni. Bazându-ne pe analiza prețurilor precedentelor patru luni și a ultimelor patru luni concluzia este că prețul mediu a urcat serios cu 440 % în ultime două luni.

Preț mediu per dormitoare

Graficul prețurilor medii pentru dormitoare arată că proprietatea cu cel mai mic preț are 1 dormitoare. Este cu 8 % mai scump decât media de 95.549 € din Galati. Pe baza valorilor dormitoare, proprietățile cu cele mai mari prețuri sunt cele cu 1 dormitoare. Sunt cu 8 % mai scumpe decât media celor menționate.

În legătură cu prețurile medii per m² proprietățile cu 1 dormitoare sunt cu 15 % mai costisitoare decât media de (883 € / m²) din Galati. Proprietățile cu cel mai scump preț bazat pe numărul de dormitoare / m² sunt cele cu 1 dormitoare. Sunt cu 15 % mai scumpe decât media valorilor antecedente.

Preț per tip de imobil

În legătură cu prețul mediu pe proprietate din Galati putem observa că cel mai scump tip de proprietate este "Apartament" la prețul de 95.549 €, este cu 8 % mai scump decât prețul mediu de (!PRECIO2!). "Apartament" are cel mai mare preț. Prețul este cu 8 % mai scump decât media prețurilor anterior menționată.

În conformitate cu prețul mediu per m² cel mai scump tip de proprietate este "Apartament cu un cost mediu de 883 € / m². "Apartament" cu un cost mediu de 883 € / m² are cel mai mare preț și se găsește în orașele mai dezvoltate.

Date de grafic
Preț mediu ianuarie
Preț mediu per m² ianuarie
Număr de proprietăți folosit în Galati
Număr de proprietăți folosit în județul Galați
88.500 €
769 €
76
420
** Datele de grafic cu date nule sunt din cauza lipsei de date suficiente pentru a determina o valoare plauzibilă.