Prețurile de vânzare ale proprietăților din Iasi (Iași)

Prețurile din Iasi, județul Iași au scăzut serios în ultimele câteva luni. Prețurile pentru case la mâna a doua au scăzut vertiginos în acest oraș.

67.691,33 €
Preț mediu ultimele 6 luni
362,83 €
Preț/m² ultimele 6 luni
Preț mediu per m2

Prețul per m² din Iasi a scăzut puternic în ultimele 6 luni. În Aprilie, prețul mediu per m² a fost 867 €. În următoarea lună prețul per m² a crescut la 975 €. Prețul pentru următoarele două luni (Iunie, Iulie) a scăzut sever cu 18 % vis-a-vis de precedentele două luni. Prețul per m² a scăzut simțitor cu 0 % în ultimele două luni comparativ cu media precedentelor patru luni. Acest lucru a fost obținut comparând primele patru luni ale perioadei scăzând de la un preț de 544,25 € per m² la de-a lungul August, and Septembrie.

Preț mediu

Având în vedere prețul Iasi (localitate), acesta a scăzut în ultimele 6 luni. Prețul mediu pentru Aprilie este 72.981 €. În timpul Mai prețul a scăzut semnificativ până la 53.167 €. În aceste luni (Iunie, Iulie) prețul a crescut serios cu 222 % în comparație cu celelalte două luni. În ultimele două luni, prețul mediu a scăzut serios în comparație cu precedentele patru de la 101.537 € la însemnând un procent de 0 % .

Date de grafic
Preț mediu septembrie
Preț mediu per m² septembrie
Număr de proprietăți folosit în Iasi
Număr de proprietăți folosit în județul Iași
Date lipsă
Date lipsă
180
178
** Datele de grafic cu date nule sunt din cauza lipsei de date suficiente pentru a determina o valoare plauzibilă.
Alte localități din județul Iași