Prețurile de vânzare ale proprietăților din Iasi (Iași)

Prețurile din Iasi, județul Iași au crescut serios în ultimele câteva luni. Prețurile pentru case la mâna a doua au urcat serios în acest oraș.

139.483,33 €
Preț mediu ultimele 6 luni
1.950,33 €
Preț/m² ultimele 6 luni
Preț mediu per m2

Prețul per m² din Iasi a crescut puternic în ultimele 6 luni. În Iulie, prețul mediu per m² a fost . În următoarea lună prețul per m² a crescut semnificativ la . Prețul pentru următoarele două luni (Septembrie, Octombrie) a crescut simțitor cu 2147483647 %. Prețul per m² a crescut serios cu 420 % în ultimele două luni comparativ cu media precedentelor patru luni. Acest lucru a fost obținut comparând primele patru luni ale perioadei trecând de la un preț de 944 € per m² la 3.963 € de-a lungul Noiembrie, and Decembrie.

Preț mediu

Având în vedere prețul Iasi (localitate), acesta a crescut considerabil în ultimele 6 luni. În prima lună Iulie prețul mediu este . În timpul August prețul a crescut considerabil până la . În aceste luni (Septembrie, Octombrie) prețul a crescut serios cu 2147483647 % în comparație cu celelalte două luni. Bazându-ne pe analiza prețurilor precedentelor patru luni și a ultimelor patru luni concluzia este că prețul mediu a urcat serios cu 405 % în ultime două luni.

Preț mediu per dormitoare

Graficul prețurilor medii pentru dormitoare arată că proprietatea cu cel mai mic preț are 1 dormitoare. Este cu 0 % mai ieftin decât media de 280.273 € din Iasi. Pe baza valorilor dormitoare, proprietățile cele mai accesibile sunt cele cu 1 dormitoare. Sunt cu 0 % mai ieftine decât media celor menționate.

În legătură cu prețurile medii per m² proprietățile cu 1 dormitoare sunt cu 0 % mai ieftine decât media de (4.007 € / m²) din Iasi. Proprietățile cu cel mai accesibil preț bazat pe numărul de dormitoare / m² sunt cele cu 1 dormitoare. Sunt cu 0 % mai ieftine decât media valorilor antecedente.

Preț per tip de imobil

În legătură cu prețul mediu pe proprietate din Iasi putem observa că cel mai ieftin tip de proprietate este "Apartament" la prețul de 280.273 €, este cu 0 % mai ieftin decât prețul mediu de (!PRECIO2!). "Apartament" are cel mai mic preț. Prețul este cu 0 % mai accesibil decât media prețurilor anterior menționată.

În conformitate cu prețul mediu per m² cel mai ieftin tip de proprietate este "Apartament cu un cost mediu de 4.007 € / m². "Apartament" cu un cost mediu de 4.007 € / m² are cel mai mic preț și se găsește în orașele mai puțin dezvoltate.

Date de grafic
Preț mediu decembrie
Preț mediu per m² decembrie
Număr de proprietăți folosit în Iasi
Număr de proprietăți folosit în județul Iași
280.273 €
4.007 €
10.188
10.356
** Datele de grafic cu date nule sunt din cauza lipsei de date suficiente pentru a determina o valoare plauzibilă.
Alte localități din județul Iași