Prețurile de vânzare ale proprietăților din Miroslava (Iași)

Prețurile din Miroslava, județul Iași au crescut serios în ultimele câteva luni. Prețurile pentru case la mâna a doua au urcat serios în acest oraș.

71.599,6 €
Preț mediu ultimele 6 luni
669,2 €
Preț/m² ultimele 6 luni
Preț mediu per m2

Prețul per m² din Miroslava a crescut puternic în ultimele 6 luni. În Martie, prețul mediu per m² a fost . În următoarea lună prețul per m² a crescut semnificativ la 689 €. Prețul pentru următoarele două luni (Mai, Iunie) a crescut simțitor cu 194 %. Prețul per m² a crescut serios cu 130 % în ultimele două luni comparativ cu media precedentelor patru luni. Acest lucru a fost obținut comparând primele patru luni ale perioadei trecând de la un preț de 506,5 € per m² la 660 € de-a lungul Iulie, and August.

Preț mediu

Având în vedere prețul Miroslava (localitate), acesta a crescut considerabil în ultimele 6 luni. În prima lună Martie prețul mediu este . În timpul Aprilie prețul a crescut considerabil până la 73.618 €. În aceste luni (Mai, Iunie) prețul a crescut serios cu 193 % în comparație cu celelalte două luni. Bazându-ne pe analiza prețurilor precedentelor patru luni și a ultimelor patru luni concluzia este că prețul mediu a urcat serios cu 132 % în ultime două luni.

Preț mediu per dormitoare

Graficul prețurilor medii pentru dormitoare arată că proprietatea cu cel mai mic preț are 1 dormitoare. Este cu 0 % mai ieftin decât media de 69.514 € din Miroslava. Pe baza valorilor dormitoare, proprietățile cele mai accesibile sunt cele cu 1 dormitoare. Sunt cu 0 % mai ieftine decât media celor menționate.

În legătură cu prețurile medii per m² proprietățile cu 1 dormitoare sunt cu 0 % mai ieftine decât media de (671 € / m²) din Miroslava. Proprietățile cu cel mai accesibil preț bazat pe numărul de dormitoare / m² sunt cele cu 1 dormitoare. Sunt cu 0 % mai ieftine decât media valorilor antecedente.

Preț per tip de imobil

În legătură cu prețul mediu pe proprietate din Miroslava putem observa că cel mai ieftin tip de proprietate este "Casă" la prețul de 69.514 €, este cu 0 % mai ieftin decât prețul mediu de (!PRECIO2!). "Casă" are cel mai mic preț. Prețul este cu 0 % mai accesibil decât media prețurilor anterior menționată.

În conformitate cu prețul mediu per m² cel mai ieftin tip de proprietate este "Casă cu un cost mediu de 671 € / m². "Casă" cu un cost mediu de 671 € / m² are cel mai mic preț și se găsește în orașele mai puțin dezvoltate.

Date de grafic
Preț mediu august
Preț mediu per m² august
Număr de proprietăți folosit în Miroslava
Număr de proprietăți folosit în județul Iași
69.514 €
671 €
170
14.252
** Datele de grafic cu date nule sunt din cauza lipsei de date suficiente pentru a determina o valoare plauzibilă.
Alte localități din județul Iași