Prețurile de vânzare ale proprietăților din Popesti Leordeni (Ilfov)

Prețurile din Popesti Leordeni, județul Ilfov au scăzut serios în ultimele câteva luni. Prețurile pentru case la mâna a doua au scăzut vertiginos în acest oraș.

99.918 €
Preț mediu ultimele 6 luni
726,17 €
Preț/m² ultimele 6 luni
Preț mediu per m2

Prețul per m² din Popesti Leordeni a scăzut puternic în ultimele 6 luni. În Februarie, prețul mediu per m² a fost 868 €. În următoarea lună prețul a rămas la același nivel de 877 € per m². Prețul pentru următoarele două luni (Aprilie, Mai) a scăzut sever cu 79 % vis-a-vis de precedentele două luni. Prețul per m² a scăzut simțitor cu 79 % în ultimele două luni comparativ cu media precedentelor patru luni. Acest lucru a fost obținut comparând primele patru luni ale perioadei scăzând de la un preț de 781,75 € per m² la 615 € de-a lungul Iunie, and Iulie.

Preț mediu

Având în vedere prețul Popesti Leordeni (localitate), acesta a crescut considerabil în ultimele 6 luni. În prima lună Februarie prețul mediu este 62.500 €. În timpul Martie prețul a crescut considerabil până la 93.600 €. În aceste luni (Aprilie, Mai) prețul a crescut serios cu 148 % în comparație cu celelalte două luni. Bazându-ne pe analiza prețurilor precedentelor patru luni și a ultimelor patru luni putem afirma că prețul mediu a urcat cu 109 % în ultime două luni.

Preț mediu per dormitoare

Graficul prețurilor medii pentru dormitoare arată că proprietatea cu cel mai mic preț are 1 dormitoare. Este cu 438 % mai scump decât media de 611.303 € din Popesti Leordeni. Pe baza valorilor dormitoare, proprietățile cu cele mai mari prețuri sunt cele cu 1 dormitoare. Sunt cu 438 % mai scumpe decât media celor menționate.

În legătură cu prețurile medii per m² proprietățile cu 1 dormitoare sunt cu 74 % mai costisitoare decât media de (1.173 € / m²) din Popesti Leordeni. Proprietățile cu cel mai scump preț bazat pe numărul de dormitoare / m² sunt cele cu 1 dormitoare. Sunt cu 74 % mai scumpe decât media valorilor antecedente.

Preț per tip de imobil

În legătură cu prețul mediu pe proprietate din Popesti Leordeni putem observa că cel mai scump tip de proprietate este "Casă" la prețul de 611.303 €, este cu 438 % mai scump decât prețul mediu de (!PRECIO2!). "Casă" are cel mai mare preț. Prețul este cu 438 % mai scump decât media prețurilor anterior menționată.

În conformitate cu prețul mediu per m² cel mai scump tip de proprietate este "Casă cu un cost mediu de 1.173 € / m². "Casă" cu un cost mediu de 1.173 € / m² are cel mai mare preț și se găsește în orașele mai dezvoltate.

Date de grafic
Preț mediu iulie
Preț mediu per m² iulie
Număr de proprietăți folosit în Popesti Leordeni
Număr de proprietăți folosit în județul Ilfov
113.635 €
673 €
96
5.362
** Datele de grafic cu date nule sunt din cauza lipsei de date suficiente pentru a determina o valoare plauzibilă.