Prețurile de vânzare ale proprietăților din Popesti Leordeni (Ilfov)

Prețurile din Popesti Leordeni, județul Ilfov au crescut serios în ultimele câteva luni. Prețurile pentru case la mâna a doua au urcat serios în acest oraș.

197.481,5 €
Preț mediu ultimele 6 luni
1.199,5 €
Preț/m² ultimele 6 luni
Preț mediu per m2

Prețul per m² din Popesti Leordeni a crescut puternic în ultimele 6 luni. În Ianuarie, prețul mediu per m² a fost . În următoarea lună prețul per m² a crescut semnificativ la . Prețul pentru următoarele două luni (Martie, Aprilie) a crescut simțitor cu 0 %. Prețul per m² a crescut serios cu 2147483647 % în ultimele două luni comparativ cu media precedentelor patru luni. Acest lucru a fost obținut comparând primele patru luni ale perioadei trecând de la un preț de per m² la 1.199,5 € de-a lungul Mai, and Iunie.

Preț mediu

Având în vedere prețul Popesti Leordeni (localitate), acesta a crescut considerabil în ultimele 6 luni. În prima lună Ianuarie prețul mediu este . În timpul Februarie prețul a crescut considerabil până la . În aceste luni (Martie, Aprilie) prețul a crescut serios cu 0 % în comparație cu celelalte două luni. Bazându-ne pe analiza prețurilor precedentelor patru luni și a ultimelor patru luni concluzia este că prețul mediu a urcat serios cu 2147483647 % în ultime două luni.

Date de grafic
Preț mediu iunie
Preț mediu per m² iunie
Număr de proprietăți folosit în Popesti Leordeni
Număr de proprietăți folosit în județul Ilfov
195.613 €
1.278 €
32
3.982
** Datele de grafic cu date nule sunt din cauza lipsei de date suficiente pentru a determina o valoare plauzibilă.
Alte localități din județul Ilfov