Prețurile de vânzare ale proprietăților din Sacele (Brașov)

Prețurile din Sacele, județul Brașov au crescut serios în ultimele câteva luni. Prețurile pentru case la mâna a doua au urcat serios în acest oraș.

160.975,4 €
Preț mediu ultimele 6 luni
636,2 €
Preț/m² ultimele 6 luni
Preț mediu per m2

Prețul per m² din Sacele a crescut puternic în ultimele 6 luni. În Iulie, prețul mediu per m² a fost . În următoarea lună prețul per m² a crescut semnificativ la 369 €. Prețul pentru următoarele două luni (Septembrie, Octombrie) a crescut simțitor cu 346 %. Prețul per m² a crescut serios cu 187 % în ultimele două luni comparativ cu media precedentelor patru luni. Acest lucru a fost obținut comparând primele patru luni ale perioadei trecând de la un preț de 411,25 € per m² la 768 € de-a lungul Noiembrie, and Decembrie.

Preț mediu

Având în vedere prețul Sacele (localitate), acesta a crescut considerabil în ultimele 6 luni. În prima lună Iulie prețul mediu este . În timpul August prețul a crescut considerabil până la 118.000 €. În aceste luni (Septembrie, Octombrie) prețul a crescut serios cu 234 % în comparație cu celelalte două luni. Bazându-ne pe analiza prețurilor precedentelor patru luni și a ultimelor patru luni concluzia este că prețul mediu a urcat serios cu 209 % în ultime două luni.

Preț mediu per dormitoare

Graficul prețurilor medii pentru dormitoare arată că proprietatea cu cel mai mic preț are 1 dormitoare. Este cu 34 % mai scump decât media de 335.769 € din Sacele. Pe baza valorilor dormitoare, proprietățile cu cele mai mari prețuri sunt cele cu 1 dormitoare. Sunt cu 34 % mai scumpe decât media celor menționate.

În legătură cu prețurile medii per m² proprietățile cu 1 dormitoare sunt cu 33 % mai ieftine decât media de (501 € / m²) din Sacele. Proprietățile cu cel mai accesibil preț bazat pe numărul de dormitoare / m² sunt cele cu 1 dormitoare. Sunt cu 33 % mai ieftine decât media valorilor antecedente.

Preț per tip de imobil

În legătură cu prețul mediu pe proprietate din Sacele putem observa că cel mai scump tip de proprietate este "Teren" la prețul de 335.769 €, este cu 34 % mai scump decât prețul mediu de (!PRECIO2!). "Teren" are cel mai mare preț. Prețul este cu 34 % mai scump decât media prețurilor anterior menționată.

În conformitate cu prețul mediu per m² cel mai ieftin tip de proprietate este "Teren cu un cost mediu de 501 € / m². "Teren" cu un cost mediu de 501 € / m² are cel mai mic preț și se găsește în orașele mai puțin dezvoltate.

Date de grafic
Preț mediu decembrie
Preț mediu per m² decembrie
Număr de proprietăți folosit în Sacele
Număr de proprietăți folosit în județul Brașov
250.253 €
750 €
140
10.632
** Datele de grafic cu date nule sunt din cauza lipsei de date suficiente pentru a determina o valoare plauzibilă.
Alte localități din județul Brașov