Prețurile de vânzare ale proprietăților din Selimbar (Sibiu)

Prețurile din Selimbar, județul Sibiu au crescut serios în ultimele câteva luni. Prețurile pentru case la mâna a doua au urcat serios în acest oraș.

118.781,67 €
Preț mediu ultimele 6 luni
427,67 €
Preț/m² ultimele 6 luni
Preț mediu per m2

Prețul per m² din Selimbar a crescut puternic în ultimele 6 luni. În Februarie, prețul mediu per m² a fost . În următoarea lună prețul per m² a crescut semnificativ la . Prețul pentru următoarele două luni (Aprilie, Mai) a crescut simțitor cu 2147483647 %. Prețul per m² a crescut serios cu 1046 % în ultimele două luni comparativ cu media precedentelor patru luni. Acest lucru a fost obținut comparând primele patru luni ale perioadei trecând de la un preț de 51,5 € per m² la 538,5 € de-a lungul Iunie, and Iulie.

Preț mediu

Având în vedere prețul Selimbar (localitate), acesta a crescut considerabil în ultimele 6 luni. În prima lună Februarie prețul mediu este . În timpul Martie prețul a crescut considerabil până la . În aceste luni (Aprilie, Mai) prețul a crescut serios cu 2147483647 % în comparație cu celelalte două luni. Bazându-ne pe analiza prețurilor precedentelor patru luni și a ultimelor patru luni concluzia este că prețul mediu a urcat serios cu 339 % în ultime două luni.

Preț mediu per dormitoare

Graficul prețurilor medii pentru dormitoare arată că proprietatea cu cel mai mic preț are 1 dormitoare. Este cu 19 % mai scump decât media de 109.181 € din Selimbar. Pe baza valorilor dormitoare, proprietățile cu cele mai mari prețuri sunt cele cu 1 dormitoare. Sunt cu 19 % mai scumpe decât media celor menționate.

În legătură cu prețurile medii per m² proprietățile cu 1 dormitoare sunt cu 4 % mai costisitoare decât media de (902 € / m²) din Selimbar. Proprietățile cu cel mai scump preț bazat pe numărul de dormitoare / m² sunt cele cu 1 dormitoare. Sunt cu 4 % mai scumpe decât media valorilor antecedente.

Preț per tip de imobil

În legătură cu prețul mediu pe proprietate din Selimbar putem observa că cel mai scump tip de proprietate este "Apartament" la prețul de 109.181 €, este cu 19 % mai scump decât prețul mediu de (!PRECIO2!). "Apartament" are cel mai mare preț. Prețul este cu 19 % mai scump decât media prețurilor anterior menționată.

În conformitate cu prețul mediu per m² cel mai scump tip de proprietate este "Apartament cu un cost mediu de 902 € / m². "Apartament" cu un cost mediu de 902 € / m² are cel mai mare preț și se găsește în orașele mai dezvoltate.

Date de grafic
Preț mediu iulie
Preț mediu per m² iulie
Număr de proprietăți folosit în Selimbar
Număr de proprietăți folosit în județul Sibiu
91.721 €
871 €
208
11.074
** Datele de grafic cu date nule sunt din cauza lipsei de date suficiente pentru a determina o valoare plauzibilă.
Alte localități din județul Sibiu