Prețurile de vânzare ale proprietăților din Sinaia (Prahova)

Prețurile din Sinaia, județul Prahova au scăzut serios în ultimele câteva luni. Prețurile pentru case la mâna a doua au scăzut vertiginos în acest oraș.

229.166 €
Preț mediu ultimele 6 luni
535,17 €
Preț/m² ultimele 6 luni
Preț mediu per m2

Prețul per m² din Sinaia a scăzut puternic în ultimele 6 luni. În Noiembrie, prețul mediu per m² a fost 688 €. În următoarea lună prețul per m² a crescut la 732 €. În următoarele două luni (Ianuarie, Februarie) prețul nu s-a schimbat semnificativ, trecând de la 710 € la 691,5 € per m². Prețul per m² a scăzut simțitor cu 29 % în ultimele două luni comparativ cu media precedentelor patru luni. Acest lucru a fost obținut comparând primele patru luni ale perioadei scăzând de la un preț de 700,75 € per m² la 204 € de-a lungul Martie, and Aprilie.

Preț mediu

Având în vedere prețul Sinaia (localitate), acesta a crescut considerabil în ultimele 6 luni. În prima lună Noiembrie prețul mediu este 140.000 €. În timpul Decembrie prețul a crescut considerabil până la 170.375 €. În aceste luni (Ianuarie, Februarie) prețul a crescut serios cu 171 % în comparație cu celelalte două luni. Bazându-ne pe analiza prețurilor precedentelor patru luni și a ultimelor patru luni concluzia este că prețul mediu a urcat serios cu 127 % în ultime două luni.

Preț mediu per dormitoare

Graficul prețurilor medii pentru dormitoare arată că proprietatea cu cel mai mic preț are 1 dormitoare. Este cu 53 % mai ieftin decât media de 129.123 € din Sinaia. Pe baza valorilor dormitoare, proprietățile cele mai accesibile sunt cele cu 1 dormitoare. Sunt cu 53 % mai ieftine decât media celor menționate.

În legătură cu prețurile medii per m² proprietățile cu 1 dormitoare sunt cu 346 % mai costisitoare decât media de (793 € / m²) din Sinaia. Proprietățile cu cel mai scump preț bazat pe numărul de dormitoare / m² sunt cele cu 1 dormitoare. Sunt cu 346 % mai scumpe decât media valorilor antecedente.

Preț per tip de imobil

În legătură cu prețul mediu pe proprietate din Sinaia putem observa că cel mai ieftin tip de proprietate este "Apartament" la prețul de 129.123 €, este cu 53 % mai ieftin decât prețul mediu de (!PRECIO2!). "Apartament" are cel mai mic preț. Prețul este cu 53 % mai accesibil decât media prețurilor anterior menționată.

În conformitate cu prețul mediu per m² cel mai scump tip de proprietate este "Apartament cu un cost mediu de 793 € / m². "Apartament" cu un cost mediu de 793 € / m² are cel mai mare preț și se găsește în orașele mai dezvoltate.

Date de grafic
Preț mediu aprilie
Preț mediu per m² aprilie
Număr de proprietăți folosit în Sinaia
Număr de proprietăți folosit în județul Prahova
273.063 €
178 €
154
1.000
** Datele de grafic cu date nule sunt din cauza lipsei de date suficiente pentru a determina o valoare plauzibilă.