Prețurile de vânzare ale proprietăților din Snagov (Ilfov)

Prețurile din Snagov, județul Ilfov au crescut serios în ultimele câteva luni. Prețurile pentru case la mâna a doua au urcat serios în acest oraș.

210.850 €
Preț mediu ultimele 6 luni
320 €
Preț/m² ultimele 6 luni
Preț mediu per m2

Prețul per m² din Snagov a crescut puternic în ultimele 6 luni. În Noiembrie, prețul mediu per m² a fost . În următoarea lună prețul per m² a crescut semnificativ la 727 €. În următoarele două luni (Ianuarie, Februarie) prețul nu s-a schimbat semnificativ, trecând de la 363,5 € la 354,5 € per m². Prețul per m² a scăzut simțitor cu 23 % în ultimele două luni comparativ cu media precedentelor patru luni. Acest lucru a fost obținut comparând primele patru luni ale perioadei scăzând de la un preț de 359 € per m² la 82 € de-a lungul Martie, and Aprilie.

Preț mediu

Având în vedere prețul Snagov (localitate), acesta a crescut considerabil în ultimele 6 luni. În prima lună Noiembrie prețul mediu este . În timpul Decembrie prețul a crescut considerabil până la 245.250 €. În aceste luni (Ianuarie, Februarie) prețul a crescut serios cu 152 % în comparație cu celelalte două luni. Bazându-ne pe analiza prețurilor precedentelor patru luni și a ultimelor patru luni concluzia este că prețul mediu a urcat serios cu 142 % în ultime două luni.

Preț mediu per dormitoare

Graficul prețurilor medii pentru dormitoare arată că proprietatea cu cel mai mic preț are 1 dormitoare. Este cu 27 % mai scump decât media de 276.764 € din Snagov. Pe baza valorilor dormitoare, proprietățile cu cele mai mari prețuri sunt cele cu 1 dormitoare. Sunt cu 27 % mai scumpe decât media celor menționate.

În legătură cu prețurile medii per m² proprietățile cu 1 dormitoare sunt cu 857 % mai costisitoare decât media de (785 € / m²) din Snagov. Proprietățile cu cel mai scump preț bazat pe numărul de dormitoare / m² sunt cele cu 1 dormitoare. Sunt cu 857 % mai scumpe decât media valorilor antecedente.

Preț per tip de imobil

În legătură cu prețul mediu pe proprietate din Snagov putem observa că cel mai scump tip de proprietate este "Casă" la prețul de 276.764 €, este cu 27 % mai scump decât prețul mediu de (!PRECIO2!). "Casă" are cel mai mare preț. Prețul este cu 27 % mai scump decât media prețurilor anterior menționată.

În conformitate cu prețul mediu per m² cel mai scump tip de proprietate este "Casă cu un cost mediu de 785 € / m². "Casă" cu un cost mediu de 785 € / m² are cel mai mare preț și se găsește în orașele mai dezvoltate.

Date de grafic
Preț mediu aprilie
Preț mediu per m² aprilie
Număr de proprietăți folosit în Snagov
Număr de proprietăți folosit în județul Ilfov
218.500 €
82 €
80
2.984
** Datele de grafic cu date nule sunt din cauza lipsei de date suficiente pentru a determina o valoare plauzibilă.
Alte localități din județul Ilfov