Prețurile de vânzare ale proprietăților din Valea Adanca (Iași)

Prețurile din Valea Adanca, județul Iași au scăzut serios în ultimele câteva luni. Prețurile pentru case la mâna a doua au scăzut vertiginos în acest oraș.

85.892,4 €
Preț mediu ultimele 6 luni
736,6 €
Preț/m² ultimele 6 luni
Preț mediu per m2

Prețul per m² din Valea Adanca a scăzut puternic în ultimele 6 luni. În Octombrie, prețul mediu per m² a fost 742 €. În următoarea lună prețul a rămas la același nivel de 757 € per m². Prețul pentru următoarele două luni (Decembrie, Ianuarie) a scăzut sever cu 46 % vis-a-vis de precedentele două luni. Prețul per m² a crescut serios cu 136 % în ultimele două luni comparativ cu media precedentelor patru luni. Acest lucru a fost obținut comparând primele patru luni ale perioadei trecând de la un preț de 548 € per m² la 745,5 € de-a lungul Februarie, and Martie.

Preț mediu

Având în vedere prețul Valea Adanca (localitate), acesta a scăzut drastic în ultimele 6 luni. Prețul mediu pentru Octombrie este 92.450 €. În timpul Noiembrie prețul a scăzut ușor la 85.225 €. În aceste luni (Decembrie, Ianuarie) prețul a scăzut considerabil cu 40 % în comparație cu precedentele două luni. Bazându-ne pe analiza prețurilor precedentelor patru luni și a ultimelor patru luni concluzia este că prețul mediu a urcat serios cu 145 % în ultime două luni.

Preț mediu per dormitoare

Graficul prețurilor medii pentru dormitoare arată că proprietatea cu cel mai mic preț are 1 dormitoare. Este cu 25 % mai ieftin decât media de 71.189 € din Valea Adanca. Pe baza valorilor dormitoare, proprietățile cele mai accesibile sunt cele cu 1 dormitoare. Sunt cu 25 % mai ieftine decât media celor menționate.

În legătură cu prețurile medii per m² proprietățile cu 1 dormitoare sunt cu 7 % mai ieftine decât media de (691 € / m²) din Valea Adanca. Proprietățile cu cel mai accesibil preț bazat pe numărul de dormitoare / m² sunt cele cu 1 dormitoare. Sunt cu 7 % mai ieftine decât media valorilor antecedente.

Preț per tip de imobil

În legătură cu prețul mediu pe proprietate din Valea Adanca putem observa că cel mai ieftin tip de proprietate este "Casă" la prețul de 71.189 €, este cu 25 % mai ieftin decât prețul mediu de (!PRECIO2!). "Casă" are cel mai mic preț. Prețul este cu 25 % mai accesibil decât media prețurilor anterior menționată.

În conformitate cu prețul mediu per m² cel mai ieftin tip de proprietate este "Casă cu un cost mediu de 691 € / m². "Casă" cu un cost mediu de 691 € / m² are cel mai mic preț și se găsește în orașele mai puțin dezvoltate.

Date de grafic
Preț mediu martie
Preț mediu per m² martie
Număr de proprietăți folosit în Valea Adanca
Număr de proprietăți folosit în județul Iași
95.167 €
747 €
142
7.370
** Datele de grafic cu date nule sunt din cauza lipsei de date suficiente pentru a determina o valoare plauzibilă.
Alte localități din județul Iași