Prețurile de vânzare ale proprietăților din Valea Adanca (Iași)

Prețurile din Valea Adanca, județul Iași au crescut în ultimele câteva luni. Prețurile pentru case la mâna a doua au crescut în acest oraș.

82.715,83 €
Preț mediu ultimele 6 luni
755,33 €
Preț/m² ultimele 6 luni
Preț mediu per m2

Prețul per m² din Valea Adanca a crescut în ultimele 6 luni. În Mai, prețul mediu per m² a fost 700 €. În următoarea lună prețul a rămas la același nivel de 728 € per m². În următoarele două luni (Iulie, August) prețul a crescut 110 % de la 714 € la 783,5 € per m². Prețul per m² abia dacă s-a schimbat în ultimele două luni vis-a-vis de media precedentelor patru luni trecând de la un preț de 748,75 € per m² la 768,5 € în Septembrie, and Octombrie.

Preț mediu

Având în vedere prețul Valea Adanca (localitate), acesta a scăzut în ultimele 6 luni. Prețul mediu pentru Mai este 91.650 €. În timpul Iunie prețul a scăzut ușor la 80.643 €. În aceste luni (Iulie, August) prețul a scăzut 88 % în comparație cu precedentele două luni. Bazându-ne pe analiza prețurilor precedentelor patru luni și a ultimelor patru luni putem afirma că prețul mediu a urcat cu 107 % în ultime două luni.

Preț mediu per dormitoare

Graficul prețurilor medii pentru dormitoare arată că proprietatea cu cel mai mic preț are 1 dormitoare. Este cu 0 % mai ieftin decât media de 92.450 € din Valea Adanca. Pe baza valorilor dormitoare, proprietățile cele mai accesibile sunt cele cu 1 dormitoare. Sunt cu 0 % mai ieftine decât media celor menționate.

În legătură cu prețurile medii per m² proprietățile cu 1 dormitoare sunt cu 0 % mai ieftine decât media de (742 € / m²) din Valea Adanca. Proprietățile cu cel mai accesibil preț bazat pe numărul de dormitoare / m² sunt cele cu 1 dormitoare. Sunt cu 0 % mai ieftine decât media valorilor antecedente.

Preț per tip de imobil

În legătură cu prețul mediu pe proprietate din Valea Adanca putem observa că cel mai ieftin tip de proprietate este "Apartament" la prețul de 92.450 €, este cu 0 % mai ieftin decât prețul mediu de (!PRECIO2!). "Apartament" are cel mai mic preț. Prețul este cu 0 % mai accesibil decât media prețurilor anterior menționată.

În conformitate cu prețul mediu per m² cel mai ieftin tip de proprietate este "Apartament cu un cost mediu de 742 € / m². "Apartament" cu un cost mediu de 742 € / m² are cel mai mic preț și se găsește în orașele mai puțin dezvoltate.

Date de grafic
Preț mediu octombrie
Preț mediu per m² octombrie
Număr de proprietăți folosit în Valea Adanca
Număr de proprietăți folosit în județul Iași
92.450 €
742 €
234
13.682
** Datele de grafic cu date nule sunt din cauza lipsei de date suficiente pentru a determina o valoare plauzibilă.