Prețurile de vânzare ale proprietăților din Valea Lupului (Iași)

Prețurile din Valea Lupului, județul Iași au crescut serios în ultimele câteva luni. Prețurile pentru case la mâna a doua au urcat serios în acest oraș.

92.002,8 €
Preț mediu ultimele 6 luni
691,4 €
Preț/m² ultimele 6 luni
Preț mediu per m2

Prețul per m² din Valea Lupului a crescut puternic în ultimele 6 luni. În Martie, prețul mediu per m² a fost . În următoarea lună prețul per m² a crescut semnificativ la 748 €. Prețul pentru următoarele două luni (Mai, Iunie) a crescut simțitor cu 180 %. Prețul per m² a crescut serios cu 130 % în ultimele două luni comparativ cu media precedentelor patru luni. Acest lucru a fost obținut comparând primele patru luni ale perioadei trecând de la un preț de 524,25 € per m² la 680 € de-a lungul Iulie, and August.

Preț mediu

Având în vedere prețul Valea Lupului (localitate), acesta a crescut considerabil în ultimele 6 luni. În prima lună Martie prețul mediu este . În timpul Aprilie prețul a crescut considerabil până la 66.288 €. În aceste luni (Mai, Iunie) prețul a crescut serios cu 302 % în comparație cu celelalte două luni. Bazându-ne pe analiza prețurilor precedentelor patru luni și a ultimelor patru luni concluzia este că prețul mediu a urcat serios cu 145 % în ultime două luni.

Preț mediu per dormitoare

Graficul prețurilor medii pentru dormitoare arată că proprietatea cu cel mai mic preț are 1 dormitoare. Este cu 0 % mai ieftin decât media de 72.000 € din Valea Lupului. Pe baza valorilor dormitoare, proprietățile cele mai accesibile sunt cele cu 1 dormitoare. Sunt cu 0 % mai ieftine decât media celor menționate.

În legătură cu prețurile medii per m² proprietățile cu 1 dormitoare sunt cu 0 % mai ieftine decât media de (691 € / m²) din Valea Lupului. Proprietățile cu cel mai accesibil preț bazat pe numărul de dormitoare / m² sunt cele cu 1 dormitoare. Sunt cu 0 % mai ieftine decât media valorilor antecedente.

Preț per tip de imobil

În legătură cu prețul mediu pe proprietate din Valea Lupului putem observa că cel mai ieftin tip de proprietate este "Apartament" la prețul de 72.000 €, este cu 0 % mai ieftin decât prețul mediu de (!PRECIO2!). "Apartament" are cel mai mic preț. Prețul este cu 0 % mai accesibil decât media prețurilor anterior menționată.

În conformitate cu prețul mediu per m² cel mai ieftin tip de proprietate este "Apartament cu un cost mediu de 691 € / m². "Apartament" cu un cost mediu de 691 € / m² are cel mai mic preț și se găsește în orașele mai puțin dezvoltate.

Date de grafic
Preț mediu august
Preț mediu per m² august
Număr de proprietăți folosit în Valea Lupului
Număr de proprietăți folosit în județul Iași
72.000 €
691 €
102
14.252
** Datele de grafic cu date nule sunt din cauza lipsei de date suficiente pentru a determina o valoare plauzibilă.
Alte localități din județul Iași