Prețurile de vânzare ale proprietăților din Jilava (Ilfov)

Prețurile din Jilava, județul Ilfov au crescut serios în ultimele câteva luni. Prețurile pentru case la mâna a doua au urcat serios în acest oraș.

211.116,5 €
Preț mediu ultimele 6 luni
760,5 €
Preț/m² ultimele 6 luni
Preț mediu per m2

Prețul per m² din Jilava a crescut puternic în ultimele 6 luni. În August, prețul mediu per m² a fost . În următoarea lună prețul per m² a crescut semnificativ la . Prețul pentru următoarele două luni (Octombrie, Noiembrie) a crescut simțitor cu 0 %. Prețul per m² a crescut serios cu 2147483647 % în ultimele două luni comparativ cu media precedentelor patru luni. Acest lucru a fost obținut comparând primele patru luni ale perioadei trecând de la un preț de per m² la 760,5 € de-a lungul Decembrie, and Ianuarie.

Preț mediu

Având în vedere prețul Jilava (localitate), acesta a crescut considerabil în ultimele 6 luni. În prima lună August prețul mediu este . În timpul Septembrie prețul a crescut considerabil până la . În aceste luni (Octombrie, Noiembrie) prețul a crescut serios cu 0 % în comparație cu celelalte două luni. Bazându-ne pe analiza prețurilor precedentelor patru luni și a ultimelor patru luni concluzia este că prețul mediu a urcat serios cu 2147483647 % în ultime două luni.

Preț mediu per dormitoare

Graficul prețurilor medii pentru dormitoare arată că proprietatea cu cel mai mic preț are 1 dormitoare. Este cu 59 % mai ieftin decât media de 101.985 € din Jilava. Pe baza valorilor dormitoare, proprietățile cele mai accesibile sunt cele cu 1 dormitoare. Sunt cu 59 % mai ieftine decât media celor menționate.

În legătură cu prețurile medii per m² proprietățile cu 1 dormitoare sunt cu 28 % mai ieftine decât media de (617 € / m²) din Jilava. Proprietățile cu cel mai accesibil preț bazat pe numărul de dormitoare / m² sunt cele cu 1 dormitoare. Sunt cu 28 % mai ieftine decât media valorilor antecedente.

Preț per tip de imobil

În legătură cu prețul mediu pe proprietate din Jilava putem observa că cel mai ieftin tip de proprietate este "Casă" la prețul de 101.985 €, este cu 59 % mai ieftin decât prețul mediu de (!PRECIO2!). "Casă" are cel mai mic preț. Prețul este cu 59 % mai accesibil decât media prețurilor anterior menționată.

În conformitate cu prețul mediu per m² cel mai ieftin tip de proprietate este "Casă cu un cost mediu de 617 € / m². "Casă" cu un cost mediu de 617 € / m² are cel mai mic preț și se găsește în orașele mai puțin dezvoltate.

Date de grafic
Preț mediu ianuarie
Preț mediu per m² ianuarie
Număr de proprietăți folosit în Jilava
Număr de proprietăți folosit în județul Ilfov
250.000 €
860 €
28
3.666
** Datele de grafic cu date nule sunt din cauza lipsei de date suficiente pentru a determina o valoare plauzibilă.