Prețurile de vânzare ale proprietăților din Jilava (Ilfov)

Prețurile din Jilava, județul Ilfov au crescut serios în ultimele câteva luni. Prețurile pentru case la mâna a doua au urcat serios în acest oraș.

106.152,67 €
Preț mediu ultimele 6 luni
884 €
Preț/m² ultimele 6 luni
Preț mediu per m2

Prețul per m² din Jilava a crescut puternic în ultimele 6 luni. În Aprilie, prețul mediu per m² a fost . În următoarea lună prețul per m² a crescut semnificativ la 835 €. Prețul pentru următoarele două luni (Iunie, Iulie) a crescut simțitor cu 218 %. Prețul per m² a scăzut simțitor cu 0 % în ultimele două luni comparativ cu media precedentelor patru luni. Acest lucru a fost obținut comparând primele patru luni ale perioadei scăzând de la un preț de 663 € per m² la de-a lungul August, and Septembrie.

Preț mediu

Având în vedere prețul Jilava (localitate), acesta a crescut considerabil în ultimele 6 luni. În prima lună Aprilie prețul mediu este . În timpul Mai prețul a crescut considerabil până la 98.000 €. În aceste luni (Iunie, Iulie) prețul a crescut serios cu 225 % în comparație cu celelalte două luni. În ultimele două luni, prețul mediu a scăzut serios în comparație cu precedentele patru de la 79.614,5 € la însemnând un procent de 0 % .

Date de grafic
Preț mediu septembrie
Preț mediu per m² septembrie
Număr de proprietăți folosit în Jilava
Număr de proprietăți folosit în județul Ilfov
Date lipsă
Date lipsă
24
5.060
** Datele de grafic cu date nule sunt din cauza lipsei de date suficiente pentru a determina o valoare plauzibilă.