Prețurile de vânzare ale proprietăților din Jilava (Ilfov)

Prețurile din Jilava, județul Ilfov au scăzut serios în ultimele câteva luni. Prețurile pentru case la mâna a doua au scăzut vertiginos în acest oraș.

105.111 €
Preț mediu ultimele 6 luni
805,33 €
Preț/m² ultimele 6 luni
Preț mediu per m2

Prețul per m² din Jilava a scăzut puternic în ultimele 6 luni. În Ianuarie, prețul mediu per m² a fost 622 €. În următoarea lună prețul per m² a scăzut drastic la . Prețul pentru următoarele două luni (Martie, Aprilie) a scăzut sever cu 0 % vis-a-vis de precedentele două luni. Prețul per m² a crescut serios cu 577 % în ultimele două luni comparativ cu media precedentelor patru luni. Acest lucru a fost obținut comparând primele patru luni ale perioadei trecând de la un preț de 155,5 € per m² la 897 € de-a lungul Mai, and Iunie.

Preț mediu

Având în vedere prețul Jilava (localitate), acesta a scăzut drastic în ultimele 6 luni. Prețul mediu pentru Ianuarie este 102.500 €. În timpul Februarie prețul a scăzut semnificativ până la . În aceste luni (Martie, Aprilie) prețul a scăzut considerabil cu 0 % în comparație cu precedentele două luni. Bazându-ne pe analiza prețurilor precedentelor patru luni și a ultimelor patru luni concluzia este că prețul mediu a urcat serios cu 415 % în ultime două luni.

Preț mediu per dormitoare

Graficul prețurilor medii pentru dormitoare arată că proprietatea cu cel mai mic preț are 1 dormitoare. Este cu 11 % mai ieftin decât media de 102.294 € din Jilava. Pe baza valorilor dormitoare, proprietățile cele mai accesibile sunt cele cu 1 dormitoare. Sunt cu 11 % mai ieftine decât media celor menționate.

În legătură cu prețurile medii per m² proprietățile cu 1 dormitoare sunt cu 35 % mai ieftine decât media de (620 € / m²) din Jilava. Proprietățile cu cel mai accesibil preț bazat pe numărul de dormitoare / m² sunt cele cu 1 dormitoare. Sunt cu 35 % mai ieftine decât media valorilor antecedente.

Preț per tip de imobil

În legătură cu prețul mediu pe proprietate din Jilava putem observa că cel mai ieftin tip de proprietate este "Casă" la prețul de 102.294 €, este cu 11 % mai ieftin decât prețul mediu de (!PRECIO2!). "Casă" are cel mai mic preț. Prețul este cu 11 % mai accesibil decât media prețurilor anterior menționată.

În conformitate cu prețul mediu per m² cel mai ieftin tip de proprietate este "Casă cu un cost mediu de 620 € / m². "Casă" cu un cost mediu de 620 € / m² are cel mai mic preț și se găsește în orașele mai puțin dezvoltate.

Date de grafic
Preț mediu iunie
Preț mediu per m² iunie
Număr de proprietăți folosit în Jilava
Număr de proprietăți folosit în județul Ilfov
114.833 €
959 €
22
5.196
** Datele de grafic cu date nule sunt din cauza lipsei de date suficiente pentru a determina o valoare plauzibilă.