Prețurile de vânzare ale proprietăților din Mogosoaia (Ilfov)

Prețurile din Mogosoaia, județul Ilfov au scăzut serios în ultimele câteva luni. Prețurile pentru case la mâna a doua au scăzut vertiginos în acest oraș.

32.833,33 €
Preț mediu ultimele 6 luni
151,33 €
Preț/m² ultimele 6 luni
Preț mediu per m2

Prețul per m² din Mogosoaia a scăzut puternic în ultimele 6 luni. În August, prețul mediu per m² a fost 454 €. În următoarea lună prețul per m² a scăzut drastic la . Prețul pentru următoarele două luni (Octombrie, Noiembrie) a scăzut sever cu 0 % vis-a-vis de precedentele două luni. Prețul per m² a scăzut simțitor cu 0 % în ultimele două luni comparativ cu media precedentelor patru luni. Acest lucru a fost obținut comparând primele patru luni ale perioadei scăzând de la un preț de 113,5 € per m² la de-a lungul Decembrie, and Ianuarie.

Preț mediu

Având în vedere prețul Mogosoaia (localitate), acesta a scăzut drastic în ultimele 6 luni. Prețul mediu pentru August este 98.500 €. În timpul Septembrie prețul a scăzut semnificativ până la . În aceste luni (Octombrie, Noiembrie) prețul a scăzut considerabil cu 0 % în comparație cu precedentele două luni. În ultimele două luni, prețul mediu a scăzut serios în comparație cu precedentele patru de la 24.625 € la însemnând un procent de 0 % .

Date de grafic
Preț mediu ianuarie
Preț mediu per m² ianuarie
Număr de proprietăți folosit în Mogosoaia
Număr de proprietăți folosit în județul Ilfov
Date lipsă
Date lipsă
2
2.304
** Datele de grafic cu date nule sunt din cauza lipsei de date suficiente pentru a determina o valoare plauzibilă.